Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Na, ez hasznos volt számomra, mert én bent szoktam hagyni a kocsiban. Bár nem feltétlenül fényképezőt, hanem általában mobilt, mert sokat veszek-adok el mobilt, ilyenkor általában letakarom én is. Ezek szerin nem elég ez se. Keserves, hogy milyen világban élünk... IKEA-ban nem volt kamera a parkolóban? Ezentúl mindent magammal viszek...
-
Doom
aktív tag
A vicc az, hogy én se hagytam sose benn a kocsiban, ez volt a legelső alkalom 1 év alatt. 10 perc. Nincs igazság.
biggamer: elviekben valóban az kapja meg, igen. De pl. a 2., 3. és 12. kerület jelen szempontból össze lett vonva, mindent a 3.-ban intéznek - kivéve, amikor nem, mert nem bírják a melót, és átadnak a 12.-nek is belőle, de csak ha elegendő összegyűlt - amíg ez nem történik meg, addig pihen az akta.
Az útlevélben igazad van, semmi más okmányom nem is volt a kocsiban, mindig minden nálam van.De most már mindegy, alighanem keresztet vethetek mindenre.
-
Doom
aktív tag
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, csak az ügynek az adta a pikantériáját, hogy aznap este indultam 1 hétre síelni, és most értem haza. Kocsimat törték fel, csomagtartóban volt a cucc, amit a város másik felében pakoltam bele, kintről nem lehetett látni, és a kocsit 10 percre hagytam magára a Komjádi uszoda melletti parkolóban. Úgyhogy persze nem csak a gépnek veszett nyoma, hanem az összepakolt cuccomnak is, szerencsére a sífelszerelés nem volt a kocsiban...
A rendőrség meg azóta tologatja az aktát egyik kerületből a másikba, tán még az útlevelemet se tiltották le (merthogy az is benne volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest