Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hi,
pls help.
Estis képzésen egy előadás idősávjára fel lehet venni gyakorlatot(az egyik tárgyat még nem tudom felvenni és kipróbálni), vagy ezt eleve tiltja a neptun és/vagy kérvényhez kötött?Köszi
-
törölt tag
Es meg egy kerdes,
Az esti kepzesen mennyi az esely, hogy a 3 db szabadon valaszthato targyat ki tudom valtani, egy masik egyetemen szerzett diplomam valamelyik targyaival?
köszi
-
törölt tag
Hi,
Aki lediplomazott vagy mastol tudja pls segitsen. Az angol diplomaba mi van irva a vegzett programtervezö informatikusnak?
- Computer Science
- vagy Software engineeringkösz
-
törölt tag
Hi!
Meg mindig filozok rajta, hogy beadjam-e esti levelezöre potfelvetelivel. Ennek kapcsan lenne par kerdes.
Ha az elso felevemet passzivaltatnam akkor azutan ugye nem kene fizetnem?
Mennyire lehet beszallni keresztfelevben? Tudom meglehetosen egymasra epülnek a dolgok, de effektive veszitenek egy evet ha keresztbe kezdenek?kösz elöre is!
-
törölt tag
Hi!
Lehet jelentkeznék esti képzésre. Várhatóan idén is irnak ki helyeket pótfelvételikkor ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest