Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skoda12
aktív tag
válasz
zoli422
üzenetére
Hello
Az órák délután 4-től este 9-ig tartanak hivatalosan, de 8:30-kor azért már be szokták fejezni. Nincsenek 1-2 órás lyukak az órarendben, mint nappalin. Katalógus nálunk nem volt, sosem tudtam beérni a 4-es előadásra, nem volt belőle gondom. Munka mellett csináltam, kb 20 kreditet vettem fel félévente (proginf bsc nappaliról elismertettem sok tárgyat), de így is ki volt töltve 4-9-ig majdnem minden estém az órarendben.
Kreditelismertetés során infós tárgyakkal volt problémám, mert estin néhány tárgynál más programnyelvet használtak, illetve voltak olyan óráim, amiknek estin nem volt párja, így kidobott kredit volt ...
A matek tárgyakat simán átvették, volt olyan is, hogy egy nappalis előadással kettő estis tárgyat pipáltam ki. -
hEngi
tag
válasz
zoli422
üzenetére
Szia,
1, A c++ nem egy alapozó tárgy, nem ajánlanám ha nincs már minimális programozási tapasztalatod.
Ha jól emlékszem a gyak sem géptermi, szóval ha gyakorlati ismeretekre vágysz akkor ne ezt vedd fel
2, Tárgy elfogadtatásról sajnos nem sokat tudok. Ezek gyakran változnak is hogy mi mivel ekvivalens. Sztem TO-n érdeklődj.
3, Igen a TO veszi fel, de ha jol tudom azt te felülbírálhatod. Szerintem ebben a kari HÖK tud neked segíteni

Üdv,
hEngi
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 2db SYNOLOGY Kamera CC400W, 2560x1440 30 FPS, microSD, beltéri/kültéri
- ASUS GT-AXE16000 - Router - Garanciás - 2027.01.11
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás - 2028.03.20
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest