Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Nem tudom, hogy ez tényleg nekem jött volna, de egyetértek az általad írottakkal.
Én egyedül az elavult technológiák tanítását mellőzném, ugyanis ha már tanítanak technológiát, akkor az ne legyen már 10 éve divatból kiment..
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során). -
Neuler
csendes tag
Rendben köszönöm. Ősztől gondoltam jelentkezni, tehát most a februári szemeszterben még nem, ezért érdeklődöm ,hogy már aktív mesterszakosok tudnak-e mutatni egy órarendet ,hogy néz ki kb. A tantervet majd kikeresem akkor mindjárt (azért egy linket elfogadok
biztonság kedvéért ha nem nagy fáradtság).Igen a modellalkotót azt alapból elvetném. Az ,hogy gond a matek ... hááát mondjuk úgy ,hogy ha van olyan szakirány ahol kevesebbet kellene vele szenvedni akkor az jobb

Egyébként azt hallottam az Msc könnyebb már mint a Bsc. Ezt esetleg meg tudod erősíteni?

-
Neuler
csendes tag
Értem.

Melyiken van a legkevesebb matek?
Abból már kicsit elegem lett, meg az egyiken van még progmod folytatás... abból is elég volt 3 félév .. xdHa megvan az órarended esetleg privátba meg tudod mutatni? Érdekel mennyire lehet mellette mondjuk dolgozni, mikor kezdődik a legkorábbi óra stb.
Köszi

-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
-
scream
veterán
Kötelezően választhatóból az IK-n 2 tárgy van (jog, közgáz) és ennek a kettő tárgynak a kreditértéke a minimum (na meg ugye a maximum is, így a választható jelző akár el is lehetne hagyható...), amit össze kell szedni. Szóval ha ez a két tárgy megvan, akkor a kötelezően választhatóakat le is tudtad.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során).

hmmm csábító