Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Nem hiszem, hogy sok gondom lenne vele. De már szívesen dolgoznék teljes állásban, normális fizetésért.
Mert most gyakornoki fizum van, ami tényleg nem sok. Csak ez a bajom, van-e értelme MSc-nek? Szerintem a 2 év alatt sokkal több tudást felszednék magamra, amit később hasznosíthatnék. Most is csinálnám, de egyetem és munka mellett nem tudok olyat tanulni, ami érdekelne jobban (iOS dev lenne ez egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert most gyakornoki fizum van, ami tényleg nem sok. Csak ez a bajom, van-e értelme MSc-nek? Szerintem a 2 év alatt sokkal több tudást felszednék magamra, amit később hasznosíthatnék. Most is csinálnám, de egyetem és munka mellett nem tudok olyat tanulni, ami érdekelne jobban (iOS dev lenne ez egyébként).