Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Jobban megnézve mégse olyan jó, megrendelőlap:
Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be a névszervert
Felhívjuk figyelmét, hogy .hu regisztráció/regisztrátor-váltás esetén a megbízása csak akkor valósul meg, ha a regisztráció/ átregisztráció véglegesülésének a pillanatában a fenti névszerverei be vannak állítva ennek a domainnek a kiszolgálására. Kérjük, ezért még most, a rendelés leadásakor állítsa be a névszervereket!Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be az IP címeket
Fontos! Ha ezt a lehetőséget választja, azaz "A" és MX rekord megadásával kéri a domain beállítását, akkor az MX rekordhoz megadott távoli szerveren előzetesen (még mielőtt elküldi e rendelést) létre kell hoznia a postmaster@valami.hu email-címet, ahol a "valami.hu" az ön domain neve.
Figyelem: A tapasztalatunk azt mutatja, hogy az extra.hu szolgáltató nem tudja megoldani az MX rekord előzetes beállítását, ezért ha ilyen domaint kíván regisztrálni/áthozni, arra számítson, hogy a domainhez náluk email címeket nem tud majd hozzárendelni.2989 Forint+ÁFA
Ez már drága lenne, akkor már a jelenleginél venném ezt a domainem is tárhellyel együtt 6500ért, de ennyit nem ér + nem értem hogyan kell névszervert beállítani vagy azt az MX-eset.regchecknél nem tudom mi ez, de itt próbáltam megnézni a szerverbeállítást, a 2 kitöltendő mezőbe írtam az ip címet, amije van a szervernek, de vmi hibát dobott, de valszeg nem is azt kellett volna odaírnom.
Nem olyan egyszerű ez, olvasgatok utána, csak más dolgom is van, holnapra is beadandó, szerdára is...
Apache szerver konfigolása sztem nem az én súlycsoportom, de meg akarom próbálni, addig viszont nem akarom a domaint megrendelni, mert nem értem és nehogy külön fizetni kelljen az átregizésért vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- DXRACER Prince L gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest