Hirdetés
- Apple MacBook
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
nekem szarabb, és én tuti át fogok jelentkezni, mert nem fogok 1 óra miatt napi 4 órát utazni...
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Talán a legjobb BevMat gyakvez
Én is nála voltam, simán kihoztam egy 4-est. Nagyon jól magyaráz, nem az van, hogy kiadja a feladatokat, aztán várja, hogy megoldja a nép, hanem csinálja a táblánál. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
2x
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Székely Jenő tuti lesz

-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Ez így szokott lenni, első órán felhasználjuk a görög abc összes betűjét plussz még hármat
. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Jó tárgyat vettél fel
És valószínűleg nem ez lesz az utolsó tárgy, amin így meg fogsz lepődni 
Gyakorlat vezető kicsoda?
Mawyx: nyugodtan
Csütörtök 8-10 -
raczger
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
amikor rákeresel, fent jelöld ki a minden kurzust, mert ha a proginfó bsc van kijelölve nem fogja megjeleníteni, mert nem oda van besorolva, viszont egy félévre kötelező tantárgy, ha jól értesültem magolós féle

-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
látom én jóban leszek Veled

-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
ha nem akarsz venni, akkor sem kell.
kérsz, kuncsorogsz, könyvtárazol... mindent meg lehet oldani

-
raczger
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
hehe

Én olyan számomra átlagos témát húztam, ami azért ment, de nem nagyon jól, és 25p lett a 30-ból, ugyhogy asszem az jó lett
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
igazán nincs mit, és hali

lassan szervezhetjük az új mászócsapatot

-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
válaszoltam, próbáld ki, remélem nem lőttem mellé..
meviksz: mi webserverünk asszem ATWnél van, kb bagóért. adtak hozzá 1-2 gigát, mailt, stb. amire nekünk kell, elég.
azt gondold meg, h mire akarod használni. ha sima web, akkor vegyél + kérj hozzá tárhelyet, amennyi kell. ha FTP mondjuk, akkor már érdemes elgondolkodni, h keresel valakit, aki a saját szerverén ad neked pár gigát, amennyi kell..
ha valahova be akarod rakni sajátot, akkor az macera. kell gép, kell felügyelet, elromlik be kell menni, stbstb...mire akarod használni?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
arra figyelj, hogy a C "szoftveralkalmazói" -t azt BSc -re ajánlják úgy, h nem mész tovább MScre. ez persze nem zárja ki, h menj, csak inkább gyakorlatiasabb tudást ad kevesebb elmélettel, ami később kellhet(kelleni fog.).
modellezőn vagyok, és igen, úgy néz ki jövőre végzek, megyek tovább MSc. ennyi a biztos. az még közel se, h proginf MSc, hogy ELTE MSc, hogy MO-n MSc. de megyek tovább

igen, eléggé távol van. van egy alapozó félév, ahol ezt a tudást elevenítik fel, ezért is felesleges ismételni.. de később sokra nem mész vele, inkább az agyadnak kell olyan szinten lennie, h bírja..
később bombázhat minket, megmondjuk kihez vegyél fel mit, ki a jó gyakvez

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én is nála voltam, simán kihoztam egy 4-est. Nagyon jól magyaráz, nem az van, hogy kiadja a feladatokat, aztán várja, hogy megoldja a nép, hanem csinálja a táblánál.
.
És valószínűleg nem ez lesz az utolsó tárgy, amin így meg fogsz lepődni 
Csütörtök 8-10