Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Egérpad topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmbios
újonc
Sziasztok!
Abban a reményben írtam ide, hátha tud valaki segíteni nekem.
Kreditátvitellel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Szeptembertől induló esti programtervezőire jelentkeztem. Olvasgattam a neten, de nem találtam számomra teljesen egyértelmű információkat. A technikai részletekkel kapcsolatban írtam hivatalos forrásoknak.
Tőletek azt szeretném megkérdezni, hogy maga a folyamat a gyakorlatban is úgy működik, ahogy az papíron le van írva? Vagy néznek szubjektív szempontokat is? Kinek milyen tapasztalata van?
Pl. gondolom van olyan tárgy az ELTE-n is, ami elég nagy szóró tárgy. Ergo kemények az osztályozásnál. A hivatalos elvárás valami olyasmi, hogy a tárgynak, amit el akarok fogadtatni min 70% fednie kell az érintett ELTE-s tárgyat. Mit tudtok? Mennyire kötnek bele a kérvényekbe, ha az papíron elméletileg bőven megfelelne?
Köszönöm válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest