Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Sátorból is csak teszkósom van. Voltam egyszer sátorozni, de akkor azt mondtam, soha többé
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.
Decathlon előtt ki van állítva egy rakás sátor, bele lehet bújni, ki lehet próbálni
Körbeolajoztam megint a bicajt, remélem már jó lesz.
Ha a láncot lazának érzem, melyik csavaron kell merre tekerni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozza a kötelezőt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.