- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
Cső!
Akkor figyelj! Ide írom le, hogy mit kell csinálni, a méledre meg elküldöm a progit, amivel kell!
Szóval csinálj egy bootlemezt, aztán másold föl a fájlokat amit küldök. Bootolj be a lemezről, majd írd be a következő parancsot:
flashrom -p 0 savebios.bin
Ez felégeti azt a biost, ami neked kell!!! Írj, ha nem megy! -
gyozi
aktív tag
Csá Főnök!
Kösz a Flashprogit, végre sikerült helyreállítanom a kártyát. Mostmár csak az a bajom, hogy ha felnyomom a kártyára pl.: az I8500P.bin biost, akkor beszarik és csak színes csíkokat látok és kábé ugyanígy viselkedik minden biosnál. Megpróbáltam rá felrakni egy 9100-as biost, de azzal el se indul a kártya. Esetleg valami 5let? -
gyozi
aktív tag
köszi, kipróbálom
-
gyozi
aktív tag
na, számbádi
-
gyozi
aktív tag
Hi All!
Szóval vettem egy Shappire 8500le kártyát! Hazavittem, azt ráengedtem egy Radeonflash-t, kiválasztottam az I8500P.bin fájlt, elindította a flashelést, aztán kiírta, hogy ERROR ezzel a hibaüzenettel: Error: Timeout: Poll rom idle after bulk erase. Újrabootoltam, de már nem indult el a kártya. Amikor vissza akartam égetni a backupot, amit a kártya eredeti bioszról csináltam, akkor ugyanazt a hibaüzenetet írta ki! A kártya tuti bírja a 275/275-töt, kipróbáltam. Mi lehet a gond? Nem most csinátam először, és egy PowerColor kártyával még működött! Lécci segítsetek! köszi
Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest