Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Out
addikt
Orulnek neki ha elkuldened a 250/200-ast, mert eddig akarhany programmal probaltam a biost beirni a kartyaba nem sikerult. A kovetkezo hibauzenettel alltak le az ATIflash, flashradeon, flashrom programok.
Error: timeout: poll rom idle after bulk erase
Error: 0FL01
Szerintetek ez mit jelent?
Elore is koszi a valaszokat.... -
vargalex
félisten
Hi!
Szerintem is egy eredeti Sapphire BIOS kellene bele! Igaz mennie kellene az eredeti ATI BIOS-okkal is. Nem igazán értem, hogy miért produkálja a hibát! Azt gondoltam, hogy a 275/275-öt mégsem bírja, de írod, hogy az összes BIOS-al ezt produkálja. (Gondolom ebben benne van a LE BIOS is!) Ha nagyon kell, elküldhetem az én BIOS-omat is, de az nem Sapphire. (Powermagic, de az ATI diagnosztika szerint eredeti ATI BIOS van benne gyárilag!) -
MaUser
addikt
Próbálj letölteni a sapphiretől bios-t, ha nincs akkor pedig írj nekik e-mailt és reménykedj! (Esetleg ha valakinek van ugyanilyen kártyája tőle lemented és azt beflash-eled, de esetleg megpróbálhatsz olyan boltban segítséget kérni ahol ilyen márkájú kártyát forgalmaznak.)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest