- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Teljesen mind1 hogy milyen típusú egy játék mivel nem mindenki Sztárfákfild-el tolja.
Ha nekem pont az a kettő játék kell amit most adott az Epic akkor spóroltam majdnem 6k-t.
És tudomásom szerint nem mindig noname játékokat ad és nem mindig ilyen olcsó értékben.
De hát te honnan tudnád mit ad ha csak Sztímezel mert a kis "barátaid" ott vannak.
Reméljük ezek nem csak virtuális barátok és számíthatsz majd a segítségükre ha eljön az idő.
Hány éves vagy hogy még mindig a barátaiddal játszol?
De hagy dicsekedjek én is... már többször is betellett a sztím barát listám szóval többször kellett az inaktív "barátaimat" törölgetnem. (akik gondolom közben felnőttek)
Aztán hiába volt 250 virtuál barátom nem nyertem vele semmit az életben.
Szal ja nekem nem szempont a barátlista egyik lancserben sem. PS5-ön is van 2 aktív "ismerősöm" akik egyben a munkatársaim is azt csá.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Anno amikor megjelent a Sztím nem volt gémör aki ne utálta volna főleg a virágbolti körökben, most meg sírtok mert nincs Sztímre.
Hát a világ változik. Ennyi erővel szidhatnátok a többi lancsert is mert még mindig rengeteg game nincs Sztímen.
Nekem soha nem volt azzal gond hogy 5 lancser van a gépen. Azt indítottam el amelyik éppen kell.
Jó is hogy szóltok be kéne húzni az ingyen játékot Epic-en amit ugye a Sztím nem igen adogat.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM