Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
NvidiaRTX #14 üzenetére
az, hogy Te 35 évesen "pajtik" nélküll játszol, vagy csak "2 kolegával", lássuk be, vannak akik IDŐSEBB oder FIATALABB "alanyként" "más idpsebb vagy fiatalabb pajtikkal" játszanak... ugyebár...
ezt csak nem róhatjuk rájuk.... vagy de?!
ahogy azt sem, mert "indokkal" (amit ugye szokás magunkravenni, fellebezni, lehurrogni stb) nemtetszik VALAKINEK egy adott lancser.. cég stb...Te írtál egy kerek cikket a Bethesdáról, (meg arról, hogy megölted Bambit
) 2 napja, amit nemes egyszerűséggel megoldottál annyival a végén "nem lehet hozzászólni".. Pont... vagy egy korábbiban: " Kommentelés kikapcsolva, komolytalan banda. "
igen, valóban az.. most, hogy mondod... kár, hogy nem lehet hozzászólni... jahogy nem véletlenül, igazad van..
de volt egy mondás, nagy öregektől, mai napig szent igazl: "aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha néha jól meg is b.sszák"szeretem a péhát ennyi év után.... másodregek, "érdekes" emberek gyűjtőhelye lett az elmúlt 6200+ napban... minden nap tartogat valamit
hiányoznak az igazi ősrégi tagok, de komolyan.... mihez kezdene ma egy Cizoe, Moonman..... akinek mond bmit is ez a két név...vagy lehet köztünk játnak mégis?!
písz -
Segal
veterán
Miért vegyem meg Epicre, ha idővel steamen is kapható lesz? Még ha 1 időben jelenne meg is steamre venném és ennek több oka is van.
Egyrészt a baráti társaságom is ott van, másrészt ott többet kapok a pénzemért, mert 1 centtel sem lesz olcsóbb Epicen annak ellenére hogy egy lepusztultabb launcher.
Ennek ellenére nekem semmi bajom azzal ha te használod. Azzal sincs ha ilyen 911 tipusú ingyen játékokkal meg lehet venni téged kilóra, én viszont megvárom steamre -
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ph A játék korai kiadása kevesebb mint egy nap múlva debütál PC-n.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest