Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
adika4444
üzenetére
A gyorsindítás nem tudtam hogy szerepet játszik ebben. Kérdeztem pedig a supportot direkt. Azt mondták nincs köze hozzá... Akkor nem tudják miről beszéltek.
Mindegy a gép már az unokatesómnál van, ha vigyáz rá, sosem fog kelleni feloldani a BIOS-t. Ha mégis, akkor remélem a support csak elküldi mégha le is jár a garancia újra a friss fájlt.
-
d@minator
addikt
válasz
adika4444
üzenetére
A HP 2560p-ra raktam az Intel oldaláról drivert az jó lett a TP-Link-kel. Hogy ettől e vagy nem azt nem tudom.
A HP 8540p-re is raktam az Intel oldalról drivert[link], illetve energia megtakarítás célból, hogy lekapcsoljon azt is kivettem amúgy 20MHz-en volt auto-ra tettem de így sem működik a ZTE modem routerrel.
Azt írja csatlakozva van de net nincs. Más eszközök működnek.
Mintha rémlene, hogy az eladó azt mondta win7 kell rá, mert lehetnek wifi problémák...Három megoldást látok.
a. Win 8.1 helyett felteszem a Win 7-et és megy rá a gyári driver a HP oldaláról.
b. Wifi kártya csere egy újabbra ha egyáltalán lehetséges. Nem tudom.
c. A "csodás" ZTE ZXHN–108L routerre rátkötöm a TP-LINK-et. (Csak azon a backdooros dd-wrt sw van.) -
d@minator
addikt
válasz
adika4444
üzenetére
Nézd, minként helyen HP laptop van az a gyanús. Lehet a Driver nem jó? Mert ugye az egyiknek win7 támogatása van a HP oldalon és 8.1 van rajta a másiknak Win 8.1 támogatása van a HP web oldalon és win10 van rajta.
Meg a többi eszköz működik csak az Elitebook nem? Ez zavar.
Egyébként a Digin van egy TP-Link a típust nem tudom talán 741N. A ZTE-n nincs plusz router.A ZTE-re tudok rakni egy 841ND-t. De arra meg Custom firware-t raktam (asszem DD-WRT) és nem tudom visszatenni az eredetit. Ugyanis backdoor-t találtak benne valahol olvastam.
-
Francia91
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
A ThinkPad T500-asban megvolt a lehetőség, Windows 7-nél az OS alól is, meg BIOS-ban is volt lehetőség vagy az integráltra, vagy a dedikáltra állítani fixen, harmadik lehetőségként pedig engedélyezni az OS alól váltást. És a T500-as még a Core 2 Duo generáció tagja volt
Jó, A T500-asnál is alaplapra forrasztott volt a GPU, de akkor megint visszatérhetnénk a Sandy Bridge Precicion-hoz. BIOS-ban biztos meg tudták volna oldani minimum.
Nem sírásként panaszkodok, de már a Core 2 Duo érában adott volt a VGA váltás lehetősége (és akkoriban még az XP menőbb volt) -
bardi
senior tag
válasz
adika4444
üzenetére
Valami hangja van alapból is, de olvastam olyat, hogy a hdd is lehet. Nem tudom igazából. Napközben fel se tűnik a dolog, de este ez a folyamatosan felpörgés picit zavaró. Ha folyamatosan menne alacsonyabb fordulatszámmal lehet jobb lenne, megnézem biosban mi van beállítva.
-
bardi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- LEGO klub
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- iPhone topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest