- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz wakond83 #1434 üzenetére
Beszelek ma a fazonnal aki ilyen gèpekkel foglalkozik, remelem lesz nekibilyen coolere. Ha van 2 db megveszem neked is csak tolj privibe egy telszamot, hogy az àrat ha megtudom, tudjalak ertesiteni, hogy az megfelelo e szamodra...ha jo minden kifizetem elore aztan obudan rendezzuk...
Dokkolòn nem gondolkoztàl?[ Szerkesztve ]
Nincs meg a csomag gazdája!!!! 2024.12.21. valakinek a csomagja visszajött, semmi infó! Mindenki megkapta a csomagját, jelezz vissza!
-
senior tag
válasz wakond83 #1432 üzenetére
ááá semmi időm nem maradt a laposra. az SSD-ről meg kiderült, hogy nem nem is jó....
de van fHD moncsi a 8530w-hez ugye?
amit külföldről rendeltél cooler az nem is az volt? 15dolcsért plusz posta?
helyileg honnan jött? komoly lesz külhonba reklamálni...Nincs meg a csomag gazdája!!!! 2024.12.21. valakinek a csomagja visszajött, semmi infó! Mindenki megkapta a csomagját, jelezz vissza!
-
senior tag
válasz wakond83 #1428 üzenetére
MA se volt családozás! ugrasztottak, hogy vigyek egy skylake es konfigot kelenföldre, aztán meg kifogtam pár jó cuccot pesten, azokat átvettem....este 8ra értem haza, du 3kor mentem el.
nemsokára fektetjük a gyereket, de nagyon sok alkatrészt kell tesztelnem és csomagolnom....remélem lesz időm-energiám erre. az ssd-t nem tudom letesztelni, mert ha ideülök a laptop elé akkor csomó üzi....[ Szerkesztve ]
Nincs meg a csomag gazdája!!!! 2024.12.21. valakinek a csomagja visszajött, semmi infó! Mindenki megkapta a csomagját, jelezz vissza!
-
senior tag
válasz wakond83 #1424 üzenetére
Na az zsír!!!
Es ez gyorsulni fog: nagyobb proci, tobb ram, ramok szinkronba.
Nagyon megdobja az ssd-d. Nagyon jo a 19sec. Milyen ssd van a gèpbe? Íras olvasas ertekek?Mèg mindig nem èrtem haza, tegnap üzleteltem egy gyerekkel, azt mondja elhozza par felesleges cuccat is. Mondom nem gond ha elbirom...nem birtam elvinni, azt hitte sherpa vagyok. Szal anyum ertem jott este es nem jutottam haza, most utazok sweet Gàrdonyba. Napkozbe csalàd. Ma este lecsekkolom a kabelt meg az ssd boot-időt...("booty-time"Ford Fairlane) huuu de reggel van
Az alsò mini pci kezel mSata ssd-t?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz wakond83 #1421 üzenetére
Na remelem az megoldja a problemat.(nem gondoltam volna hogy màs LVDS kell a fHd-hez.)
Told az infókat, ha odaig fajul az eletem akkor rajtad okulva nem kell beleesnem ezekbe a gödrökbe...
Ha hazaèrtem belerakok egy sata3 ssd-t(le kell tesztelnem). Lemèrem a boot időt előtte-utàna.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz wakond83 #1416 üzenetére
Na korrekt arc! 9k kijelzőre nem rossz. A règi kijelzővel mit csinàltàl? Èn beszamoltatnàm a fhd-be. Ahogy èn tettem a procinàl 5k+t9600=q9100
Hàt èn chinebench r15-el es CpuQueen-el teszteltem a q9100-at es egy i5 6200u procit(dell inspiron 5990/2x4gb 1600mhz/4gb vga--189000ft jelenleg boltba. Olyan gagyi műanyagbòl hogy hanyinger. Vga teljesítmèny egyèrtelműen nem jàtszik. A Dell minden mai game-et HD felbontason 40-60fps-el vitt. Egy kulso vga-val a HP nagyot mehet ).
R15-be:
Q9100: 2,75
i5 6200u: 3,25CpuQueen-re nem emlèkszek, de azt tudom hogy majd 1000pontal nyert a q9100
Így van! Sokàig jó lesz ez netezni-filmezni, de mèg jatszani is.
CS-GO egy eleg cpu specifikus game...a T9600+8gb+770m -el 30-35fps volt. Ugyanez a q9100-al màr 40-55fps(ami komoly, tekibtve hogy sok gamer 200fps-el hasít a jatèkban, a monitoruk meg tud 60fps-t max...
Èn lehet tervezek egy egyedi hűtèst, marmint cpu blokkot. A dvd helyère. Azt mondja haver(SoapMacTavis) hogy a heatpipe-ot szèpen ki lehet feszegetni. Tehat csak a cpu blokkot kell megcsinalni(full rèzből), hogy 2 heatpipe hely legyen rajta. Az eredetinek es egy uj körnek. Az uj geatpipe kör meg a dvd helyère megy egy uj ventivel.
Nagyon agyalgatok. Mindig utaltam a laptopokat, nen is volt soha laposom csak üzlet vègett àtutaztak a kezem alatt,de ez a minősèg-anyaghasznàlat es amit te is mondtàl szerelhetősèg(ès teljesítmèny ezen àron) totàl elvaràzsolt...
Az ssd-vel milyen boot időd van?
1x4gb ram helyett en 2x2gb-t hasznalnek, gyorsabb. A regi ramjai a gepnek megvannak? Inkabb azt a felallast hasznald(amennyiben az 2x2gb)[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz wakond83 #1414 üzenetére
Jaaa a qx9300 4 magos! Összekevertem a qx9100-al...akkor szereltèk 4 maggal ezekszerint.
A kijelző tèma engem is mozgat, kivancsi vagyok mire jutsz vele. Mennyibe fàjt?Igen azt en se ertem miert irjak 1-2 helyen 6mb cache-el. Mind1 fő hogy 12.
Egyèbkènt hwbot.org-on làttam asszem hogy 3,Xghz-ig cibàltak egyet. Akarok szerezni mèg egy ilyen lapost (1 mèdia center a TV-hez dokkolóval, egyet meg az emeletre a szerelgetős-jàtszós szobàmba amit meloba is hurcolàsznèk...esetleg jól szèthajtanàm vízzel hűtve
Mazlid, hogy nem vettem èszre a 4gb-s modult. 10k utàn 7be is vittem volna! Volt aprón egy 8530w 2x4gb rammal, dualcore procival 40k-èrt,de sokàig gondolkodtam, hogy megvegyem-e....
Kb. Mikor rakod be a q9100-at a gèpbe?Èn màr elköltöztem 4 ève Gardonyba. De örök BKS-city Soldzsa maradok, ott nőttem fel, 17èvet lehúztam a gettòba XD
Laktam 3èvet Aranyhegyen is...oda kiszoktam jàrni a bèrlőmhöz, meg anyumhoz[ Szerkesztve ]
-
senior tag
wakond83:
Én szeretem a házibarkácsot csak szép legyen és stabil. Ahogy néztem 8530w nem lett kiadva 4maggal, ez a cooler a QX9300-as típusoknál van. Csak megegyezik a TDP-je a 2 cpu-nak, ergo alkalmazható 4magra is.
Én lőttem egy arcot itt PH-n aki csak a 85xxW szériás laposokkal foglalkozik, az van mindenkinek a családba....tele van alkatrészekkel. Rákérdezek nála hátha van ilyen, ha nincs akkor rendelek én is. Még belefér a keretbe(laost 15be vettem havertól baráti alapon(T9600,1x4gb ram, 1napos 500gb SSHD). Aztán 5be vettem a Q9100-at(plussz odaadtam a T9600-at) és 10be vettem a másik 4gb-s ramot. össz: 30k eddig. Ja meg fizettem 1500ft-ot hogy megkenje egy srác ezzel a folyékony fémmel a CPU-VGA. egyszóval jól állok.
Kitől vetted a CPU-t? MaszterDídzséj-től?
Conrad-ba árulnak 0,3mm vastag veresríz lapot 4k-ba, szerintem megveszem ha nem jönne be a cooler csere. Am. most kezdte el a lapos hogy újraindulgat ha cs1.6-ozok
Nem melegedés! Vagy nem tudom. RealTemp-el monitorozom.72fok a max.
Nem kékhalál, hanem befagy és közli, hogy mentsem a dolgaimat mert újraindul a masina.
...Most nézem óbudai vagy....szintén[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Valaki?
-
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Tulaja lettem egy "vattaújszerű" 8530w laposnak.Nagyon olcsón vettem szerencsére.
Kicseréltem a ramokat és a T9600-2,8ghz procit.
Q9100 (12mb cache)
2x4gb 800mhz
Fx770 512mb ddr3
500gb SSHDNAGYON HASÍT! Ez a Q9100 erős, mint a zsidó vallás!
Használtam a T9600-al is, de ez....kircsi.
A felbosszantott 8530w VS Dell inspiron 5559-i5 6200U Cinebench R11.5A hőfokokról szeretnék kérdezni.
Jelenleg játék közbe(csGO) 80-83fok everest szerint. Magokra lebontva kevesebbeket ír.
Ez mennyire problémás?
Valaki tudja milyen hűtés moddingot szoktak alkalmazni? Itt írnak erről:[link]Kezel erősebb quadokat is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G2 I7-1185G7/16GB/256GB NVMe SSD/FHD
- Microsoft Surface Pro 6: i5-8350U/8GB/256GB NVMe SSD/2736x1824
- Alienware 18 (i7/Radeon/32gb/SSD+HDD)
- Újszerű, 3év gar. MSI Thin GF63 12UC Gamer gép, 12450H, 512Gb SSD, 16Gb RAM, RTX 3050, Win11 Pro
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest