Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
akkor meg elég nehéz a ramot elcseszni, nemdebár, akkor tuti jól raktam bele...
ugyan kisebb zökenőkkel, de működik a cucc... Ami fontos az megy rajta...Cd-írás , zene, film, szoftverfejlesztők c, delphi, ...stb. A játékokra már kicsit kényesebb, de azok lehetnek hibás progik is, amit nem tudok eldönteni.
gép <?> vagy szoftverhiba lép e fel néha
Appropó, előfordult már valakinél, hogy rossz volt a memóriája és ezt a Memtest 86 program nem jelezte és azt mutatta helyette, hogy minden rendben van??? -
wilddog
tag
Bocsi, de áruljátok már el, hogy le hehet azt fordítva beletuszkolni? Mert még azt értem, hogy ha ferdén van benne, vagy nincs teljesen belenyomva, nálam már volt ilyen, hogy nem nyomtam bele a ram-ot egészen. De fordítva nem tudtam belerakni, úgy nem ment bele. Én pl. azért raktam be magam a memóriát, mert nem akartam, hogy még azért is be kelljen vinni a szervízbe, amiért elkérnek 2000 Ft.
Aztán ki tudja , ha tényleg nincs pöpecül, f.szán benne, akkor előbb-utóbb lehet, hogy tönkremegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest