- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem volt esés (szintén iPhone 13), 95 százalékkal tértem nyugovóra és ugyanannyi fogadott reggel is:
Annyi különbség van kettőnk közt, hogy én semmit sem szoktam kikapcsolgatni és így Wi-fi Hang szolgáltatással értem el a hálózatot.
Az akku stat nem mutat nálad semmi appot, ami extra fogyasztást eredményezett? -
Antosz
tag
És nem működik az optimalizált akkutöltés sem.
-
Antosz
tag
Na annyi előnye lett az iOS 17-nek, hogy éjszakánként a teló (i13) 4-5%-ot is merül. Ez nem is lenne gond. De minden ki van kapcsolva és ráadásul repülős módba fekszik a polcon. Ez, hogy az anyámba? A másik. Értesítési hangok maxon vannak. Ennek ellenére, hol hangos, hol pedig halk. Mikor mit álmodik.
-
Antosz
tag
Na 19:11-kor megérkezett.
-
Antosz
tag
válasz
Bathorypeter #13 üzenetére
Még sehol semmi. Nem lehet frissíteni.
-
Bathorypeter
tag
Ma este 7 órakkor jelenik meg a hivatalos verzió hazánkban.
-
atiska007
senior tag
Van egy olyan hülye szokásom, hogy megvárom, míg a userek letesztelik az új főverziót és én mindig csak az xx.1-et telepítem először
-
-
joey04
titán
nincs benne semmi, ami felkeltené az érdeklődésem.
-
xZer0kidx
senior tag
-
Shyciii
veterán
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Került bele, csak valahogy senki nem ír róla...
Pl végre belerakták, hogy simenként lehet csengőhangot beállítani, így már hallásból meg lehet különböztetni a céges simről jövő hívásokat a magán simről jövő hívástól. Ez nekem nagyon hiányzott az android után. Most belerakták. -
LosBlancosRM
őstag
Hardver jó lett, de az ios megint nem hozott semmi érdekeset. Nem tudom megérteni, hogy miért pakolnak bele ennyi haszontalan funkciót, miközben van pár dolog amire igencsak ráférne a ráncfelvarras.
-
sharp4
őstag
Gyári billentyűzet fejlődésére kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden kompatibilis iPhone frissíthető lesz hamarosan, a bétázók tegnap este óta telepíthetik az RC változatot.
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest