Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
És még mindig érdekelne hogy hogyan lehetne a synapse kereső indikátornál rejtett mappára illetve / mappákra fájlokra keresni.
Nos tapasztalatom szerint tud a rejtett mappákban és a fájlok tartalmában is keresni. Viszont magát a mappát ne jeleníti meg a találati listában, csak a fájlt amiben a keresett kifejezés van. A keresés csak a /home mappában történik, tehát a gyökér mappákban nem.
Egyelőre ennyi a tapasztalatom vele, hozzá kell tennem soha semmilyen rendszerben nem használtam keresőt (megszoktam, hogy olyan mappaszerkezetet alakítok ki magamnak ahol mindig tudom mi hol van), ezért lehet nálam más jobb megoldásokat tud neked javasolni.A többi kérdésedre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest