Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
És még mindig érdekelne hogy hogyan lehetne a synapse kereső indikátornál rejtett mappára illetve / mappákra fájlokra keresni.
Nos tapasztalatom szerint tud a rejtett mappákban és a fájlok tartalmában is keresni. Viszont magát a mappát ne jeleníti meg a találati listában, csak a fájlt amiben a keresett kifejezés van. A keresés csak a /home mappában történik, tehát a gyökér mappákban nem.
Egyelőre ennyi a tapasztalatom vele, hozzá kell tennem soha semmilyen rendszerben nem használtam keresőt (megszoktam, hogy olyan mappaszerkezetet alakítok ki magamnak ahol mindig tudom mi hol van), ezért lehet nálam más jobb megoldásokat tud neked javasolni.A többi kérdésedre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest