Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
És még mindig érdekelne hogy hogyan lehetne a synapse kereső indikátornál rejtett mappára illetve / mappákra fájlokra keresni.
Nos tapasztalatom szerint tud a rejtett mappákban és a fájlok tartalmában is keresni. Viszont magát a mappát ne jeleníti meg a találati listában, csak a fájlt amiben a keresett kifejezés van. A keresés csak a /home mappában történik, tehát a gyökér mappákban nem.
Egyelőre ennyi a tapasztalatom vele, hozzá kell tennem soha semmilyen rendszerben nem használtam keresőt (megszoktam, hogy olyan mappaszerkezetet alakítok ki magamnak ahol mindig tudom mi hol van), ezért lehet nálam más jobb megoldásokat tud neked javasolni.A többi kérdésedre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest