Hirdetés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
105kacsa
üzenetére
1. Compiz-t azért töröltem belőle, mert nem kompatibilis a Pantheon-nal.
2. Felesleges csomagbeállítások törölve - igaz csak pár MB volt, de ha nincs rájuk szükség, minek legyenek benne nem igaz?
3. Gufw előtelepítve - például én nem értem a saját tűzfalának működését, ezért is pakoltam bele a gufw-ot.
4. K3B puffertúlcsordulás javítva - ketten is jelezték, hogy emiatt lefagyott az egész OS. Valahogy írás közben feltöltötte a RAM-ot 100%-ra és ez kinyírta állandóan az elementary-t.
5. Nálam a Firefox lépten nyomon fagyott. Most már nem.

6. Google Chrome - nekem pl. nem fogadta el a rendszergazda jelszavamat jelszavak mentésénél csak miután töröltem a keyrings mappát.
7. A saját beállításaidat úgy tudod megtartani, ha lemented pl. systemback-kel a /home partíciódat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Könyvajánló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Újszerű állapot/Jó akku, 4 óra/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest