Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- VR topik
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
Sziasztok!
Most telepítettem vissza a freyat. Telepítés után rögtön frissítettem, de a következő problémákkal szembesültem:
Egér jobb gomb egy ablak fejlecén --> csak egy bezárás funkció jelenik meg
Szoftverközpont Steam telepítése--> Bad Request; jelentkezek be UbuntuOne fiókomba, ha ezt megteszem ott a jelszavamat tudom változtatni csak és/ vagy kijelentkezni
Két számológép --> mivel magyar a rendszer nyelve pontosan egy számológép és egy calculator, utóbbi a frissített elementary stílusú a másik a régebbi amit még augusztusban adtak ki.
Találkozott már valaki ezekkel a problémákkal? Múlt héten még rendben volt a rendszer, csak letöröltem hogy kipróbáljam (virtualboxos és live próbát követően) a kubuntu-t plazma 5.2-vel. Ez lenne a bosszú?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- E-book olvasók
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)