Hirdetés
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
ph_5.5 #11294 üzenetére
Én is pont erre gondoltam mikor írtam a hsz -omat csak elfelejtettem megírni, hogy van ezekből is kicsi kompaktabb verzió.
Persze drágább de a mini láncfűrészből is egy jobb minőségű is értelem szerűen többe kerül.
Nem turkáltam a neten de biztos van olcsó kompakt méretű az orrfűrészből is.Nekem van akkus orrfűrészem pont tegnap vágtam szét vele 2 ajtót (mindkét oldalt tele farostlemezes) tűzifának. Ezt kézi fűrésszel elég necces lett volna. De pl. metszegetni nem szoktam elővenni, arra nekem is van egy nagy metszőollóm mint amit kopepe linkelt + kis kézi fűrész. Ennyi mozgás kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest