Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Auto palace délpest. Tegnap voltam vele ismét. Persze 9 fok volt így a környezeti zajban utca mellett alig volt hallható. Eddig még voltam velük elégedve de most össze ugrottam a munkafelvevővel. Már beakarta magyarázni mert ez elektromos minden jobban hallatszik. Na itt öntöttem rá mindent.
Kompresszor cseréhez a Hyundai kért tőlük valami hosszú részletes tesztet ami több óra így ott kellett hagynom az autót.
Gondolom ki kellett zárni mielőtt ilyen drága alkatrészt cserélnek nem más baja van.
A lényeg az appban mindent látok. Míg ott volt az autó 3 percre volt nyitva és a parkolóból be sem vitték a műhelybe.
Kerek perec megmondtam engem ne szivassanak már . Hogy hány órát számláznak le a forgalmazónak rohadtul nem érdekel de ezt azért megvártam volna helyben. Válasz: ez egy feltételezés mert lehet nekik több órás papirmunka is van vele. Hát a papirmunkát mindig utólag csinálják. A szerelő kihozza én aláírom és jövök is. A többit nem akkor intézik.
Na de ma reggel ismét készül a videó mert -3 így zörögve zúgni fog megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest