- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gorbep #11243 üzenetére
Figyi, veled ellentétben én nem konteókkal meg félinformációkkal próbálom a világot megmagyarázni, hanem én konkrétan tudom, hogy hogyan és miért van úgy, ahogy. Ha már a hengerfejet felhoztad: 5 évig terveztem hengerfejet, illetve voltam a hengerfej fejlesztő csapat vezetője. Ennek a csapatnak a dolga többek között a szerviz megoldások kifejlesztése és validálása is. Tehát valóban nem ugyanúgy szerelik fel a hengerfejet, de ahogy felszerelik az a gyár által tesztelt megoldás, ugyanúgy megcsinálta a motor a tartós teszteket azzal a szerelési folyamattal is, ahogy a gyárival,.műszaki szempontból egyenértékű megoldás.
"Ez egyszerű pénzlehúzás... a gyártó a gazdasági totálkárra utazik, mint már sokszor.... dobd el, vegyél újat, az pörgeti a business-t."
Butaság, konteo, nem igaz.
"egy ipari szünetmentesben"
Irreleváns példa az autóipar szempontjából. Teljesen más a felhasználás, a tervezési cél, a költségkeret, stb.
"Te nem ezen a bolygón élsz, és nem látsz ki szemellenződ mögül..."
Veled ellentétben én értek ahhoz amiről beszélek. Ez a szakmám, ezt csinálom az első vonalban már több mint húsz éve. Te meg ebből akarsz kioktatni.
"az autógyártóknak 25 év garanciát kell vállalni..."
Nyugodtan. Csak ettől olyan drágák lennének az új autók, hogy nem bírnád megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Ülőgarnitúra 3-2
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest