- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Azok az orkok Vanguardot őrizték és nem beszélgetnek mindenféle jöttment morrával...
Amúgy pedig nem bug, hogy nem tudtad kinyírni őket, mert alacsony szinten nem egyszerű orkot ölni, kikell végezni őket a megfelelő mozdulattal.Jó játék a Gothic 3, csak -egyéb szerepjátékokhoz hasonlóan- nem szabad fps irányból közelíteni hozzá, mégha lehet is ilyen nézetből játszani.
-
hoffman_
nagyúr
Hát ízlések és pofonok
Én CoD4-re nem tudok rosszat mondani. Bár a 2-vel nem keveset játszottam... Gothic3 belső nézete? Nekem új
Viszont az NFS-széria tényleg érdekes. A PS egy rakás szar,a Carbon sem az igazi,bár a MostWanted és a Porsche Unleashed díjnyertes.Nade ne több off
Aludni vagy városok fogadójában tudsz(10-20 arany) vagy banditák táborát keresd,irtsd ki őket és ott lesznek az ágyak
De ez veszélyes. ha egy vámpír megharap alvás közben,akkor bizony átváltozol,nincs mese. Én menteni szoktam ilyen előtt,és akkor nem lehet gond.
Ha valami zöld,akkor az azt jelent hogy valamilyen varázslat/varázstárgy/lötyi felturbózta ideiglenesen vagy akár állandóra is.Ugyanez jelen van pirossal is. Akkor valami leöle néhány pontot,de ugyanígy működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest