- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6718 üzenetére
Nekem legalább gépem van (kop-kop). Valamiért 3 napja csak min. 80%-on pörög a VGA-m ventije (szal kissé zajos, de hűt, mint a Zállat, 36-39°C-os a kari). Nem nyúltam semmihez, nem állítottam semmit el rajta, de garba vinni félek... Kezd tele lenni a tököm az ATI-val.
Azért lásd be, te szerencsésebb vagy a tápjaiddal, mint én a VGA-immal...Az első 1 hónapot bírt ki, ez 3 után kezd el szarakodni.
04.17. reggeltől itt van neked egy jó médialejátszó. Ill. /sze csak a leírása.
Fallout 3-at töröltem, iszonyat unalmas és élethűtlen még modokkal is.
Clear Sky-jal küzdök, ehhez csak weight-trainer kell, és élvezhető (pár szívatást leszámítva - és ezt már könnyű szinten). Nem értem, miért nem lehet manapság egy élvezhető, normális játékot készíteni, ahol nem az a nehézség, hogy 5x kell fejbe lőni valakit, a godmódos balfasz programozókat verje fejbe a jóisten az aranylemezzel pás 1000x). Bioshock óta semmi, max. a FEAR 2, de hát az mégsem "új" játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest