-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3434 üzenetére
Valami nálad nem kóser. Modok? Nekem ilyen érzésem van.
Az italkáknak egy kupacban kéne lenniük, az NPC-k nem akadhatnának el.
Sárkány mod mehet, a legfrissebb verziót a tesztoldalam Oblivion-linkjei között találod a Letöltéseknél. Már nem tudom, azt honnan töltöttem le, de amikor a linkeket összegyűjtöttem, már nem talátam sehol. Ott van egy betöltési sorrend fájl is, azt ajánlatos iránymutatónak tekinteni, ha ezek közül használsz valamit. Hetekig játszottam (nem a játékkal), mire kisakkoztam, hogyan működik rendben minden mod, amit használok. Más modokkal új "játék".
Sárkány mod mehet, csak arra figyelj, hogy ne repülj városból ki, vagy városból be, mert Obli külön kezeli a két helyszínt, ezért szétesik a grafika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest