Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teliadan
újonc
Szevasztok!
Mostanában inkább Skyrimeztem, de a napokban gondolkoztam, hogy vissza kellene tenni az Oblit és kitolni midnen kiegészítővel. Tegnap este fel is toltam, hozzá a magyarítást a QTP-t és minden hozzá hasznos cuccot, valamint a character overhaultot. No a problémám ott kezdődőtt, hogy a játékban minden npc-nek és a karakteremnek is szürke az arca és az van ráírva, hogy használjam a hammerhead-et. Letöltöttem feltoltam azt is, de smmi változás. Szerintetek mi lehet a baj?
Most letöröltem és teljesen szűz Oblim van, csak a magyarítás van rajta, még em kezdtem el modolni. Van valami amit feltétlen tudni kell az alapokat nem számítva? Valamint nincs valakinek valami faszányos látványmodja, karakter modell modja? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest