- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
sTERNI inkább adj egy linket hogy hol lehet feliratkozni, és akkor neked sem kell mindenkinek küldözgeti megteszi helyetted a Bethesda
-
XanD3R
senior tag
Oblivion Collector's Edition: [link]
remélem itthon is lehet majd kapni, bár nem hinném
''Észak-Amerikában, Nagy Britanniában, Nyugat Európában és Ausztráliában biztos hozzájuthatunk.''
sTERNI: tovább küldhetnéd a mail címemre azt a hírlevelet
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #203 üzenetére
kösz az infót
-
XanD3R
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #201 üzenetére
a többi techdemót is megnézted? mert most perpill nemvagyok gépközelbe (mm normális gép közelébe
) viszont kiváncsi lennék rájuk
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
[link]
''A minap Landon barátom felhívta a figyelmem az Elder Scrolls IV: Oblivion című RPG hivatalos fórumának egyik hozzászólására, amit nem más publikált, mint egy VXSS néven regelt fejlesztő! Soraiban arról ír, hogy ugyan titokban, de ő segít egy kicsit a fórumozókon és említett néhány dolgot bizonyos melóhelyről, az ő régi gépéről, a játék kipróbálásáról, maximum grafikáról és szaggatásról ugyan, de játszhatóságról. Állítása szerint 1024x768-asnál nagyobb felbontásban játszotta full grafikán a játékot, és ment, szép is volt meg jó is. Ugyan sokszor szaggatott, de ő szentül meg van győződve róla, hogy bizony nem fog ide atomerőmű kelleni a cucc tökéletes futtatásához. Ennek mi csak örülünk, reméljük végre tényleg sikerült optimalizálni!'' a GSO-ról idéztem
-
XanD3R
senior tag
itt van egypár érdekesség: [link]
épp most töltöm a tech demókat, ha jók akkor belinkelem őket...
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #180 üzenetére
csak jönne már ki
nagyon ütős játék lesz sztem, a morrowind is király
meg szerencsére már van elég erős gépem ahhoz hogy ezt is normálisan tudjam futtatni -
XanD3R
senior tag
leírás egy szerencsés tesztelőtől: [link]
-
XanD3R
senior tag
vagyis van 4 ''új videó:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
Hóhó, ne csapjunk át off topikba
Friss infókat az oblivionról !! -
XanD3R
senior tag
ajánlom ezt az oldal, itt van egy pár jó morrowind leírás Bővebben: link
-
XanD3R
senior tag
rövid történet: ''Egy szokott helyen, a dutyiban kezdődik a játék. Tamriel királyát meg akarják gyilkolni, ezért testőrei a cellákon keresztül akarják megszöktetni, és az utuk keresztülmegy a mi cellánkon is. Az őrök meghalnak a gyilkosok által, és végül már együtt menekülünk a királlyal. Szépen elhull ő is, és ránk bízza a Királyok Amulettjét, hogy keressük meg a jogos örökösét és adjuk oda neki, hogy bezárhassa a pokol(Oblivion) kapuit. Röviden ennyi lenne.''
www.gamekapocs.hu fórumából vettem -
XanD3R
senior tag
Ha minden igaz ebbe a játékba is beépítik a NaturalMotion féle élethű animációt (eddig ezekbe lesz benne pl.: Gears of War, Warhawk, Elder Scrolls IV, Madden 06, The Getaway: Black Monday,Tekken 5)
Bővebben: link -
XanD3R
senior tag
Eddig ezt találtam: Bővebben: link
vagyis: Pentium 4 @ 2Ghz or Athlon 2000+.
256-512MB of RAM.
ATi Radeon 9600 or equivilent and above.
DirectX 9.0 compatable soundcard
Ez nem is olyan vészes -
XanD3R
senior tag
up!
Mindenkinek ajánlom ezt a videót, még annak is aki nem szereti ezt a műfajt, mert ezt a grafikát látni kell Bővebben: link
és ha minden jó megy még idén ki fog jönni -
XanD3R
senior tag
Körülnéztem itt PH!-n és nem láttam erről a nagyszerűnek ígérkező játékról egy topikot sem, úgyhogy gondoltam nyitok neki egyet
Az Oblivion az Elder Scrolls sorozat negyedik része, a Morrowind folytatása
Műfaját tekintve RPG
Screenshot-ok:Bővebben: link
Magyar Fan site: Bővebben: link
Hivatalos Oldal:Bővebben: link
Megjelenés: Elder Scrolls: Oblivion - 2005. december eleje (friss, mai információ)
remélhetően nem fog késni
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dell asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest