- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
válasz
Yodamest #8277 üzenetére
Szerintem ez ilyen mai trend a játékiparban, mindenki egyre nagyobb címeket akar, legyen openworld, minél hosszabb, hogy a játékosok ne érezzék úgy hogy nem éri meg a rá költött pénz. Régen mikor több időm volt ezekre biztos örültem volna, manapság már kevésbé.
Ráadásul én sokszor besokallok ezektől, Witcher 3 DLC-ket mai napig nem játszottam végig annyira nem bírtam ravenni magam hogy újra nekiugorjak. De a Baldurs Gate 3 ugyanígy járt, eljutottam 90+ óra alatt az utolsó harmadához a játéknak aztán kaptam vagy 10+ mellékküldetést egyből és ott is hagytam, azóta se nyúltam hozzá
(meg az se segített hogy az act3 akkor játszhatatlan volt). Legutóbb írt ismerősöm hogy nem e akarok elkezdeni vele egy közös kampányt, mondom még az első végigjátszást se fejeztem be ember
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest