- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Kris91
csendes tag
-
Lauro
tag
2e-t adok érte ezt már irtam egyszer.
-
Kris91
csendes tag
Na majd írj! Most olvastam a ''Hidi''-s topikokat...
Nagy lúúúúzer ez a gyerek.
[Szerkesztve] -
Kris91
csendes tag
Sziasztok! Kívül kb 95%-os, és ezüst. Belül két oldalt a bill. mellett, és a képernyő mellett ahogy összeér, gondolom lepattogzódott. Úgyhogy végülis csak a festék hiányzik egy csíkban, nem a műanyag sérült. A kijelző a billenytyűzettől kb 2-3 cm-re nyitva van alap állásban, gondolom a rugó vagy mi a szösz elendegett. Amúgy nem lötyök. Pannonos a gép. Ki ad érte 3.5k-t hamarabb?
Azé a teló. Postán is feladhatom, csak akkor +postaköltség megy az árra.
-
Lauro
tag
Csütörtök Népliget nekem tökéletes lenne.A busz ott rak le és nem is akarok nagyon szédelegni pesten, nem nekem való város.
-
Kris91
csendes tag
Hát...Még gondolkozom. Pesten vennéd át?
-
Lauro
tag
2e-t adok a v220ért töltővel együtt.
Figyu most az 1500-ből hogy lett hirtelen 3500?
[Szerkesztve] -
Kris91
csendes tag
-
Kris91
csendes tag
Na
??? Vigye el már valaki legalább a Semens-t, és a Nokia töltőt! Nem tudok velük semmit csinálni. Mondjuk legyen a Siemens+Nokia töltő 2.5ezer.
-
Kris91
csendes tag
Szia! Most itt a ház előtt nyílt egy Gsm bolt, és láttam hogy ki van írva hogy Motorola.
Még nincs berendezve, sztem még egy hét kb. Ha gondolod megkérdezhetem majd hogy mennyiért csinálnák meg. Remélem adnak kedvezmény, hogy már első nap megcsináltatok vmit.
11ezer az sooooooook. Ha nálunk olcsóbb, akkor lehet hogy megcsináltatom, és úgy adom el, hogy működjön. Amúgy a belső kijelző halott.
-
Lauro
tag
Fuuu nem tudom mi legyen.Az új kijelző 11ezer a speedshopban nem gondoltam,hogy ilyen drága.Még rágódok rajta egy picit aztán meglátjuk.Akkor a belső kijelzője teljesen halott végülis,ugye?
-
Kris91
csendes tag
Szia! A v220-nak az a baja a karcokon kívül, hogy egy piros folt van a kijelző közepén. Olyan mintha szétfolyt volna egy paca. Digit. gépem sajna nincs. Amúgy működőképes lenne. Sztem le van merülve a teló, mert most nem kapcsol be. De amúgy anya használta csak hívásokhoz.
Mivel a kijelzőn nem látszik semmi. Naaa. Szánj meg azzal hogy megveszeeed!
-
Lauro
tag
A v220 mennyire hibás?Úgy értem a telo működő képes?A kijelzőn lehet valamit látni vagy abszolút nem reagál?Talán ha van közelben digit gép és dobnál egy képet a betört kijelzőről.
-
Kris91
csendes tag
Na! Valaki vigye már el. Holnap 10 körül az Árkádnál jöhet bárki. Most a töltő(nokia)+motorola v220+siemens a40=3800ft egyben. Csak holnap.
-
Kris91
csendes tag
7up!
-
Kris91
csendes tag
Nokia elkelt.
-
Kris91
csendes tag
-
Kris91
csendes tag
Egy esti UP
-
Kris91
csendes tag
Nos. Lenne ez a három telóm.
Nokia 6210: Ha most nem viszik el akkor teló+töltő. Valami érintkezési hibás az akkunál, de amúgy semmi extra baja nincs. 3.5ezer
Motorola v220: Csak a teló, mert egyenlőre a töltőt nem találom. Ha meglesz, akkor megírom. A belseje karcos és a kijelzője belül betört. Dobozával együtt adom, de már nem garis sajna. Mondjuk legyen 1.5 ezer töltő nélkül
Siemens A40sak az antennája karcos, amúgy semmi extra baja sincs. Töltőt majd megkeresem, de nem száz hogy meglesz. Mondjuk legyen 800Huf töltő nélkül
Még ha valakinek kell, akkor van egy Nokia töltőm, egyszer sem használtam. Mondjuk legyen 2ezer
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest