Aktív témák
-
sorhas
csendes tag
tenyleg nem kell senkinek? pedig a bolti ar alatt adom, raadasul onnan szamitva a garit, amikor valaki vegre elviszi
semmi baja (bontatlan), csak miutan megvettem magamnak, kaptam egy jobb ajanlatot.
PLU -
sorhas
csendes tag
UPpsz
-
sorhas
csendes tag
UP
-
sorhas
csendes tag
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP -
sorhas
csendes tag
wassUP
-
sorhas
csendes tag
UP! Nem kell senkinek?
Van más is
3 utas hangváltó, 1utas hv csak mélyhez, piezzo es dom magassugarzok.
RockWood, Marquant hangszorok, melyladak, subcsovek, tobb utas rendszerek, szettek. Atfutasi ido 1-2 het (nemetorszagbol jon)
RockWood 3 utas szett (magas, kozep, mely + hangvalto, 250W ossztelj.) szamla nelkul 18000,- -
sorhas
csendes tag
Sziasztok!
Van 3 db SAL WRC 13W hangszorom elado. Mind3 teljesen uj, meg nem voltak hasznalva (1 ki lett bontva). 2700Ft/db szamla nelkul 3 ev garanciaval.
Ha valaki nem tudja melyik hangszororol van szo: Bővebben: link
Ha esetleg vkinek barmilyen SAL termekre szuksege van szoljon, mert be tudom szerezni a bolti ar alatt (dragabb cuccokat akar nagyker aron is).
Atfutasi ido kb 1 het.
msn, email: lakosgee@freemail.hu
Udv
Aktív témák
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest