Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
FIO Fan
csendes tag
Hello!
Örömmel konstatáltam hogy vannak már eladó sálak is.Nekem a Fiorentina kéne mindenképpen,láttam hogy van.Annyi lenne még a kérdésem hogy Lyon sálad van-e vagy tudsz-e szerezni?Mert nagyon kéne egy olyan is.Ugye a sálak 2000ft-ba kerülnek?Előre is köszi. -
FIO Fan
csendes tag
Szóval az Palermo akart lenni
-
FIO Fan
csendes tag
Hello!!
Na,mi a helyzet?Tudsz akkor nekem szerezni idegenbeli fehér Fiorentina mezt?Nagyon jó lenne ha igen.Ja,ha a hazai Fiorentina(lila)mezhez tudsz szerezni nadrágot akkor azok is kellenének.És a harmadik ami még fontosalermo mez(hazai,rózsaszin)?Légyszíves érdeklődd meg ezeket nekem,vevő vagyok rájuk rögtön!!!
-
FIO Fan
csendes tag
Hello!
Érdekelne még az idegenbeli Fiorentina mez mellett az hogy tudnál-e szerezni svéd válogatott mezt?A sárgára gondolok és Larsson felirattal. -
FIO Fan
csendes tag
Na tudtál intézni valamit a Fiorentina mezzel??Nagyon jó volna ha igen mert már szeretnék magamnak tudni eggyet
Tudod,idegenbeli fehér,L-es vagy XL-es,Toni vagy felirat nélküli.Köszi
-
FIO Fan
csendes tag
Hello!
Várható mostanában Fiorentina mez?Ha igen akkor légyszi jelezd... -
FIO Fan
csendes tag
Na Panel,tegnap leirtam privátba mindent amit kértél!Reagálj vissza valamit hogy minden stimmel-e és akkor majd küldd a mezt légyszives.
-
FIO Fan
csendes tag
Szóval megjöttek a mezek
.Mondjuk nekem felirat nélküli kellett volna,de mindegy.Jó lenne ha leirnád milyen méretben vannak a Fio mezek.Nekem egy XL-es idegenbeli Toni-t postázzál légyszíves.Ird meg hogy mikre vagy kiváncsi és mi szükséges a rendeléshez és akkor lebonyolítjuk a bizniszt.
-
FIO Fan
csendes tag
Tényleg Panel,mi van az új cuccokkal?Azt mondtad hogy másnap feltöltöd őket,ehhez képest semmi
.Mezeimmel mi a helyzet?Várható mostanában?Csak mert a pénz megvan mindkettőre
.Légyszíves mihamarabb válaszolj,köszi.
-
FIO Fan
csendes tag
Oké,köszönöm a választ.Ne érts félre,nem sürgetni akartalak csak mint mondtam te vagy az utolsó reményem ahhoz hogy legyen Fio mezem
.Remélem most nem szól közbe a posta és hamar megjön.Milyen uj cuccaid lesznek,az is focival kapcsolatos?
-
FIO Fan
csendes tag
Milyen új cuccokról van szó?Már eléggé este van de én nem látok semmit sem.Panel,nem válaszoltál a mezes kérdésemre!!Mi is a helyzet velük?
-
FIO Fan
csendes tag
Hello!
Na mivan a mezeimmel?Sikerült végre megrendelni?Nagyon várom már és remélem hogy nincs semmi akadálya mert te vagy az utolsó reménységem. -
FIO Fan
csendes tag
Hello
Ki tud valamit ezekről a mezekről?Aktuális még egyáltalán?Megköszönném ha irna olyan a fórumba aki már rendelt és meg is kapta mert kiváncsi vagyok hogy milyen.Én egy Fiorentina mezt szeretnék rendelni mindenképp.Panel,jól láttam a belinkelt képen hogy a hazai Fio mez nem lila hanem sötétkék?Mert ha nem lila akkor az idegenbeli fehéret szeretném rendelni,ha lila akkor természetesen azt.Köszi a választ.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest