Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
természetesen nem felverem az árat, hanem vásárolni szeretnék! Barátnőm gépében egy Cel2.4-est szeretnék lecserélni (Abit BD7-II-es alaplappal). Tehát mindkettő kell!!! Bár korábban már eladtam egy-két ilyen alaplapot+procit (bár az 533-as volt), de akkor pénz szűkében voltam, és nem volt kedvem túl sokat bukni az üzleten!
Úgyhogy most vásárolni szeretnék, amíg megéri nekem!!!
Manu5, Florida: Ez akkor ajánlatnak minősült, ugye?
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
miért nem lesz senkié? Ugyanúgy meg a licit tovább... Aki éjfélig a legtöbbet adja érte, azé lesz! Vagy nem? Eddig ha jól tudom, a tiéd a legjobb ajánlat!
Az eladót segítettem azzal, hogy irányárakat adtam. Vagy nem?
Ezt ugye nem tilos a fórumban!
Az ajánlatommal konkrét vételi szándékomat jeleztem, ami ugye egy adás-vételnél úgy történik, hogy az eladó ad egy árat, ha ezt a vevő elfogadja, megköttetik az üzlet. Kivétel, ha ez licit formájában történik, de akkor azt előre jelezni kell(ene)!!!
Kalandor: Légy szíves, írd be a fórum címébe, hogy licit!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő