- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #138 üzenetére
Nah akkor eladod majd vagy megtartod magadnak?
-
barbikenje
aktív tag
-
Norbó
csendes tag
válasz
barbikenje #136 üzenetére
Oxigén, mert mostanában naggyon ritkán vagyok gép közelében. Tudod: a rendőröknek sokat kell tanulniuk... Vettem és vége... A számom tudod...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #133 üzenetére
Jah majd meglássuk. 10-i után tudom biztosra mondani. Majd jelentkezem. Üdv
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #131 üzenetére
Aham. Hát pedig nekem olyan 10-i után kellenek ramok. Gondoltam lehet vinném a tiedet mert a 2,8-t bírta szépen és annyi elég lesz mivel nem hajtok semmit maxon. De még nem tom. Mettől meddig nem leszel?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #129 üzenetére
Aham. Tudod mi a röhej. Hogy lehet hogy kellenének így is majd a ramok. Még nem tudom de majd jelentkezek 10-i után.
-
barbikenje
aktív tag
válasz
_Hunter_ #126 üzenetére
HAliu Hunter mester... Ezek nem azok a memók, hanem Infineonok(egy rakás szar az AN7-esem memóriavezérlője, vagy kifingani készül a mobilbartonom cache-memóriája)...De amit te feladtál, szintén Norbónál, vagy egy másik régi kiskollégánál fognak teszt végett kikötni... Amúgy a ramok nagyon korrekt csomagolásban a várható időben megérkeztek...
-
Norbó
csendes tag
Szeva! No problemo, 18 rugó lenne, mindenestől... Azért nem tudom pontosan, mert nem az enyém, mert nekem 1 9500-am van 256 bit-es, amit szarásig lehet húzni. Egyébként amit kérdeztél 9500 pro haveromé, ( Barbikenje ) csak szerintem azért nincs már fennt pár napja, mert sok fontos elintéznivalója lesz a hétvégére ( Getting married )... Majd írj, hátha tudok válaszolni rá, majd beszélek vele. Egyébként annyi a hibája, hogy a molex csati néha szaraxik rajta. Egyébként full yó. A cseréről nem tudok egyelőre semmit, majd megkérdem... Ha már itt tartunk: nem érdekelne az én kártyám valamelyik spanodat, vagy valakit? 9500 ''NON'' Pro alap órajelekkel, de 256 bit-es, full tuning + alap hűtés és a slusszpoén az, hogy van hozzá 1.5 év gari. Na, ha érdekel majd írsz... Üdv
[Szerkesztve] -
zoz2000
csendes tag
Bocsi a zavarásért ,nem néztem teljesen végig a topicot ,de látom van/volt egy Club3d 9500Pro-s kari eladó/cserélhető. Csak annyi lenne a kérdésem ,hogy mennyiért ment el ha már elkelt vagy kb. mennyit lehet elkérni egy ilyen kariért ,mert haveromnak lehet kellene ,de nem tom mennyit mondjak.Köszi előre is a segítséget! Zoz
-
Dryman
őstag
Nem nagyon követtem a topikot, ezért kérdezném mi lett az asrock K7S8X hibásnak mondott lapoddal?
-
Norbó
csendes tag
válasz
barbikenje #119 üzenetére
Hali tatám! Leteszteltem a RAM-jaidat, vétel... A RAM-jaiddal minden OK, dual-ban minden további nélkül mennek. vétel... A tuningot még nem próbáltam, mert megjöttek a Corsair ram-ok és naggyon jók. Szóval megtuningolom 1 csöppet és már végeztem is velük, ( mármint az INFINEON-okkal ) majd Tomi elviszi.
Most flash-eltem BIOS-t. vétel... A tuningom, amit 20-án mondtam az már megoldódott, most kapásból viszi a 250-et, 8.5x-val, 1.5V-on eddig ennyi... vétel... Szóval a memóid jók, ismétlem JÓK, csak nem tuningoltam meg őket, csak windowsból, nf4 chipset utility programmal meg ilyen marhaságok és ott csak 414-ig vitte alap FSB-n szóval ennyi. Most akkor megtuningolom őket, és mondta Tomi, hogy holnap megy fel Pestre, majd akkor felküldöm vele a 9500-öst és a memókat. vétel és vége... Majd felhívlak, mert ritkán vagyok gép + net előtt.. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #121 üzenetére
Ramok már a Magyar Királyi Posta tulajdonában vannak szállítás céljából.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #121 üzenetére
Hát ha zúzóba nem is de egy kicsivel ár alatt el tudod adni ha tényleg csak annyi a baja hogy csökkentett órajelen képes menni. Érdekes hogy a memtest semmi hibát nem talált. Kiváncsi vagyok hogy mit csinál egy nforce4-s lapban. Ma délután újra uton a ramok.
-
_Hunter_
őstag
Sajnos megszületett a végeredmény.
Amit megpróbáltam. Volt bios flash, minden slotot kipróbáltam. A ramok ebben a lapban: Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0 nem képes dualban PAT mellett 400-n menni. Amit sikerült kihoznom belőle 387mhz. Nálam ez volt a vége. Kapott egy kis feszt is hátha de az sem segített. Ez van. Próbáld meg másik lapban mert nagyon válogatos eme ram.
Szóval holnap délután feladom az általad megadott címre és majd jelezz hogy épségben megkaptad a ramokat.
Sajnálom pedig nagyon kellenének, most kölcsön ramokkal megy a gép de majd lesz valami. -
barbikenje
aktív tag
Van egy haversrác, aki megnézi Nf4-es deszkában, hátha ott szereti a magasabb órajeleket, akár dualban is...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #117 üzenetére
Amúgy tényleg nagyon érdekes, mert a memtest nem dobott hibát 2 óra alatt. 374-t stabilan viszi viszont a 400-t nem bírja. Időzítéseket is feljebb tettem. Vagy csak csökkentett órajelen bír menni, vagy nem komálja a lapomat ami elég valőszínű mivel hynix és ugye válogatt. Este megírom mi lett.
És akkor még egy napot adjunk neki. hátha ma délután meg tudom csinálni. Sajnos másik lapban nem tudom tesztelni. Ahogy néztem amúgy egy nf3-s lapban kéne megpróbálni mert a srác ott hajtotta ki belőle 500-t meg 560-t is ami azért nagyon sok ahhoz képest hogy most 400-n nálam nem is megy.
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Komolyan le a kalappal a kitartásod és a jószándékod előtt... de számomra egyre valószínűbb, hogy én szemetet vettem... Próbálkozz nyugodtan, ha akarsz és van még hozzá türelmed (ismételt főhajtás), otthon elolvasom a két mailt... Ide meg néha visszanézek, hogy mit tapasztaltál, vagy hogyan döntöttél... És szorítok, hogy neked legyen igazad és ne nekem. Üdv:
Barbikenje -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #115 üzenetére
Bocs. Mailek mentek.
Szóval két lehetőség van: te döntesz mivel most nálam vannak a ramjaid
1. Utolsó próba ma. Megpróbálom újra a bios flasht hátha segít rajta és 1:1-re tudom rakni az osztót mert akkor bőven jó a ramod és nem vacilálok hanem utalom a lóvét.
2. Azt mondod hagyjuk az egészet és ma délután postára adom.
Nekem mindegy. De egy próbát még szívesen megteszek max 1 nappal később kapod vissza őket.
Mi legyen? -
barbikenje
aktív tag
válasz
_Hunter_ #114 üzenetére
Hunter, ne mailt küldj, napközben (mint azt korábban is írtam...) a fórumon vagyok többnyire elérhető... De ezek szerint a ram úgy gatya, ahogy van, a fene essen bele, és nem csak nálam szarozott... Tudod mit, kőccse a gyeröke sírjára azt a pénzt a kis szarházi, amivel lehúzott... Azt a trágyadombot meg küldd vissza, had' adjak neki kalapáccsal...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #113 üzenetére
Szia!
Küldtem egy e-mailt. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #109 üzenetére
Írtam tegnap este emailt.
Tegnap átjött ismerős és ővele is megnéztük. 145-s fsb bírja de a 150-t már nem. Ekkor lenne a ram elvileg 400-n. Ma délután hozz ő két ramot és ha azok sem mennek akkor valszeg nálam van a gond a lappal. Viszont ha azok bírják akkor sajnos a ram nem lesz okés és akkor küldöm vissza a megadott címre. Ha persze jók a ramok akkor meg utalom a lét. Már szeretném végre lezárni ezt az egészet. Sajnálom hogy ez lett belőle. Persze ez még nem jelenti azt hogy rosszak a ramok valszeg nem szereti a lapom őket ha nem fog menni 400-n. Ezen elvileg azért menniük kéne. Na délután jelentkezem. -
barbikenje
aktív tag
Nos nagyon úgy néz ki, hogy sajnos nem a te ajánlatod a legjobb, ami eddig érkezett, emellett a kártya jelen pillanatban nagyon jól viselkedik, minden idegesítő allűrjét odahagyta 200km arrébb... HA tudsz valami elfogadható ajánlatot tenni, talán meggondolom magamat, de egy kopasz kártya egy fullossal szemben... ezt gondold át.
-
barbikenje
aktív tag
Hali tatám, hát ha hiába magyaráz az ember, akkor kár a szöveg... De ha már elbótoltad, akkor hagyd a 'csába, annál többet ITT nem kapsz érte... A legjobb vicc, hogy a 9500pro nálam nagyon jól viselkedik... Még a végén semmi sem lesz az eladásából, hacsak nem kapok egy jó ajánlatot...
-
Norbó
csendes tag
válasz
barbikenje #105 üzenetére
Bakkeröcsém... Elfelejtettem valamicskét... Miért nem szóltál a hétvégén, hogy adjam oda betesztelni a kártyát!!!??
-
Norbó
csendes tag
Üdv mindenkinek! Nos, gondoltam, hogy bekukkantok ide hozzátok, mer' ényim a kártya, a 9500-ös. Az biztos, hogy szarásig húzható, 256 bit-es, A ramok tehát ELLL alakban vannak 128 mega memcsivel, amit mellesleg Barbikenje kollegám már említett. A márkája CLUB 3D, a molex csati hibátlan rajta gyári hűtő van + a kábelek hozzá és TV-OUT-os. Kizárólag KP-ben gondolkodjatok!!! A részletes tuningról majd beszámolok, mert e legutóbbi nem mostanában volt, mert lett 1 új gépem. Leteszteltem még az elején, dehát a teszt elszáll... Kábé ennyiii. Ja, majd'el felejtettem: Barbikenje a memókat ma fogom betesztingelni, prime95-tel és memtestt-el. Majd hívlak, ha már füstölnek.
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Na amim van és /szerintem/ jó :
1 db 512/400-as D43-as chipes, kétoldalas noname ram
9500 pro minden cuccával/csere jáccik/
9500 fogalmam sincs mivel /csak kp, mert nem az enyém/ -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #103 üzenetére
Ok. Mail megvan. Nem lesz nyugodt hétvége de hétfőn meló után hajaj.
-
barbikenje
aktív tag
válasz
Dragon8888 #99 üzenetére
Ahogy elnéztem az árakat, nem nagyon akarnak érte pénzt adni... és ráadásul nem is az enyém... Még egyeztetek a gazdájával, de szerintem 17 K körül egy ronggyá húzható kártya nem is olyan elszabadult ötlet... De előtte ÉN MAGAM betesztelem, megmondom mit tud... utána ha még mindig érdekel, keress meg bátran...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #100 üzenetére
Egyenlőre nem akarok senkiről rosszat feltételezni. Megnéztem azt a topicot és nem újonc meg ahogy néztem brasillal ismerik egymást aki Zegi. Nem hinném hogy átverés lett volna. Hétfőn alaposan letesztelem lehet az a gond hogy a lapom kevés feszt ad ennek a ramnak. Azt ha semmi sem segít akkor leszedem a bordákat és megnézzem. Majd utána meglássuk hogy mit tegyünk. Rólad meg alapból nem feltételeztem hogy át akarlnál verni így marad az hogy a ramok jók csak nálad meg nálam sem szereti a lapokat. De hétfőn minden kiderül. Vagyis remélem.
-
barbikenje
aktív tag
Na ez különös... a legkézenfekvőbb dolog eszembe sem jutott... Kukkants alá a burkolatnak, ha minden part szakad... Ha valami nagy szar, akkor javaslom, hogy a korábban már megadott topic( eladó 2*256 D43-as memóri revotec hűtőbordákkal/ vagy valami ilyesmi) indítóját takarítsuk ki... Aki szemetet árul, az PUSZTULJON INNEN... És ha tényleg fos a memória küldd vissza... Esetleg még mindig megvan a D43-as chipekkel szerelt két modul (512 kétoldalas 256 egyoldalas, de NEM Hynix a gyártó), ha ez segít rajtad...
-
Dragon8888
tag
válasz
barbikenje #73 üzenetére
Menynibe adnád el a sima 9500 at????
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #96 üzenetére
Dualban megy. PAT engedélyezve. A 140-s FSB-nél 374-t mennek a ramok ugyanis 3:4-be van állítva. Ezt szeretném szinkronra rakni tehát hogy 1:1 legyen. Időzítéseket állítottam. De amikor felraktam 150-re az FSB-t ami a ramnak elvileg 400mhz elindult viszont nem volt monitor és nem is sipolt a ram. Nem tudom mitől lehet. Lehet a ram nem akar már ott menni vagy kevés neki a fesz. Lehet hogy egy bios friss kell neki. Hétvégén én sem vagyok így hétfő délután tesztelem le az egészet. Ha jó akkor hétfő este küldöm a pénzt ha nem akkor meg majd a ramokat.
Lehet leszedem a revolteket róla azt meglesem hogy tényleg az e ami. Nálam everest hyundai ramoknak ismeri fel és a végén ott van hogy d43.
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Nem megy nekem ez az ''OFF'' beszúrós rész...
-
barbikenje
aktív tag
A linked, amit adtál most néztem meg... elméletileg ebben a lapban nagyon jól kéne érezze magát ez a két modul... Két részlet, ami segíthet: mivel én duálhoz segghülye vagyok, lövésem sincs, hogy csak beteszed a ramot, oszt megy magától, vagy a biost is meg kell buzerálni (valami beállítási lehetőség az Advenced Chipset elnevezésű opció körül), illetve az időzítések beállítása optimal helyett manualban, ha emelni akarod az órajelet... Bár ahogy te írtad itt arról van szó, hogy a 400-at (saját sebességet) nem akarják vinni dualban... Single-ben mi volt a helyzet? (Mint írtam én normálisan ki sem tudtam a modulokat az AN7-ben próbálni... hogy mekkora szar az a lap... sose vegyetek olyat...)
HA tényleg nem jön be, akkor mailben küldöm a címem, ha mégis jó lesz, ugyanezen maiben megy a számlaszámom is...
[/OFF
Ui.:
Ha ezek a modulok nálad sem mennek, akkor azt kell feltételeznem, hogy a ramok vásárlásánál én is át lettem vágva... De azt majd rendezem én, és bevonom a PH!-s arcokat is... kezd elegem lenni a link szarházikból, akik ide járnak a szemetet eladni... Nekem az is elég, ha az arcot erről a fórumról eltakarítjuk, egy laza bann-t minden porbafingó megérdemel, és körmailben még egy arcot is szívesen mellékelek... A saját jóhíremet teszem kockára miattuk, aztán meg szopás van...
Nyugodtan meg lehet vádolni naivitással, mert hiszek NEKTEK, mint eladóknak/OFF]
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #92 üzenetére
Nem egy Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0-s lapban hajtom őket. Ha neked úgy jó hétfőn tudom tesztelni a ramokat mert hétvégén nem vagyok. Ha hétfőn rájövök hogy minden ok akkor este utalom a lét. Ha nem akkor szerintem felhívlak hogy visszaküldjem. Jó így neked?
Bővebben: link -
DeadMeat
nagyúr
Szia
1 c3d 9600xt 256mb-os kareszra cserelned a te 9500 prodat?Semmi nincs a karihoz,csak a zacsija -
barbikenje
aktív tag
MOst nézem, hogy nem... ASRock LGA 775-ös SIS-es lapban hajtod?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #90 üzenetére
Hát lehet nálam sem lesz nyerő. Nem nagyon bírja a sima 400mhz-t dualban.
Most nézem hogy tudok e valami állítani mert most 3:4-be megy a proc ram szal ha 1-1 lenne akkor lehet hogy jó mert 165-170fsb-t visz ki a cucc. Azért utaljam a lét vagy megvárjuk amíg tényleg rendesen be tudom tesztelni és ha ok akkor? Vagy ha nem akkor vissza az egész? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #80 üzenetére
Tegnap délután a szomszéd odaadta a ramokat. Első testek megvoltak. Este felhívlak a bankszámlaszám miatt. Vagy ha lesz mailed akkor elküldheted. Eddig nagyon jól mennek.
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #73 üzenetére
Elnézést, végül tárgytalan lett a dolog.
-
barbikenje
aktív tag
válasz
BlueAthlon #85 üzenetére
Pesten lakom, a cuccaim meg Hódmezővásárhelyen vannak, a hétvégén megyek haza, hétfőn vissza, tehát akkor mehet a bolt legkorábban. Vagy kedd, de akkor melózom... ja és kicsit bővebb infó a karidról?
[Szerkesztve] -
BlueAthlon
senior tag
énse akarok ráfizetni, 1 az 1 ben cseréről lehetne szó.
Az én kártyámhoz megvan minden, még az eredeti játék is (nem nagy szám vmi kis mászkálós)
2 napja bontottam ki a kártyát.
Hova valósi vagy? -
barbikenje
aktív tag
Kiegészítés:
A kártyához jár:
Valamennyi alkatrésze, mint átalakítók, kábelek, doboz, driver cd, KIVÉVE a játék, mert azt már én sem kaptam.
A tápcsatlakozó az agyamra megy (vagy a tápomon a kislemez molex-csati szar) mert szerelés után ha van kedve működik, ha nincs, akkor meg jön a figyelmeztető felirat, hogy:'' igazítsd meg a kábelt, mert szarul áll'' mindezt ánglisul...
A kártya 128 megás és bites, alapórajelei 275/275, tuningolva nem volt, a hűtése még mindig az eredeti...
Valamint egy megjegyzés:
A kártyámra NEM akarok ráfizetni... -
barbikenje
aktív tag
válasz
BlueAthlon #81 üzenetére
Figyu szinte minden cuccom oda haza van, így csak a jövő héten tudjuk lebonyolítani a bótot... A 9500pro-ra mennyit dobnál rá?
-
BlueAthlon
senior tag
hívj telefonon ha érdekel mert délelőtt nem leszek netközelben
06702985067 -
BlueAthlon
senior tag
Club 3d 9600 XT vadiúj = 9500pro+ minimális kp?
Ha pesti vagy akkor ma le is tudnánk bonyolítani a boltot.
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Lásd korábbi kívánságlista, mer' begépelni má' nagyon unom...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #77 üzenetére
Legyen egy UP!
Talán ma kapok csomagot. Legalábbis nagyon remélem. -
barbikenje
aktív tag
Akkor folytassuka a napot azzal hogy:
ELADNÁM/Elcserélném:
512/400-as D43-asHynix chipes kétoldalas memóriamodulomat (8k)
9500pro vidikártyámat
9500 vidikártyát
Ki kellene próbálni:
K7S8X alaplapomat
Keresek:
AMD 32 bites procit max 16k-ig -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #75 üzenetére
Okok. Akkor várom a csomagot és jelentkezek.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #71 üzenetére
Jó reggelt!
Érdeklődők, hogy sikerült e tegnap postára adni a ramokat? -
barbikenje
aktív tag
Na akkor:
eladnám/cserélném:
512/400 d43-as chippekkel szerelt két oldalas memóriamodult (beencee nem jelentkezik)
Club3d 9500pro (128bit/128Mb ill 275core/275memó) vidikarit minden tartozékával
Club/Conect3D 9500(a gyártó nem biztos) vidikarit
Amit cserélnék:
Abit AN7-est NF7-S rev 2.0-ra
Amit keresek:
AMD Athlon Xp procit 1466-1733 Mhz-ig (1700-2100+-ig) Lehetőleg T-Bred B-t -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #71 üzenetére
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #69 üzenetére
Ahogy gondolod. Akkor valszeg kedden vagy szerdán itt lesznek nálam a ramok, egy két órás memtest után hívlak és utalom a lét.
-
barbikenje
aktív tag
A becsület az első, ezért:
csak akkor utaljál (és szólj ide telón), ha nálad vannak a ramok és jók... A többit meg rád bízom. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #67 üzenetére
Nem gond. Te hétfőn elküldöd a ramokat én meg kedden délután utalok lóvét. Akár ma is tudnék utalni csak az a baj hogy felraktam a számlámra pénzt így volt rajta 8100huf erre mivel előtte vettem fel egy nagyobb összeget levontak 260huf-ot.
Így a számlámom most 7840huf van. LOL szóval mehetek be megen bank és utánna utalok vagy ha OTP-s vagy akkor kedd délután a számládra fizetek úgy hamarabb meglesz a lóvé mert gyorsabban könyvelik le. Akkor te hétfőn küldöd a ramot én meg legkésőbb kedden rakok a számládra 8K-t. Majd azért egy bankszámla számot meg egy nevet kérek. Ha nem tudsz mailezni akkor hétfő este vagy kedden felhívlak és akkor bediktálod. Így oks? -
barbikenje
aktív tag
Hunter mester elküldöm(legeslegkésőbb hétfőn) a ramokat mihelyst lehet, csak egy visszajelzést(na meg pénzt
) várok majd a megérkeztükről... A gariról annyit, hogyha rendben működőképesen megérkeznek, felőlem lehet akár egy hónap is, ha ésszerű keretek közt hajtod, mer' a cucc JÓ!!! Ne haragudj, hogy ilyen körülményesen nyomom, de itt a mail szar, otthon az egész gépem szar, a mobilom lemerült (ergo az is szar). Jelen pillanatban a fórum az egyetlen értekezési felületem...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #64 üzenetére
Szia. Tegnap este sem kaptam mailt a bankszámlával kapcsolatban. Ha ma nem tudsz mailt küldeni akkor a ramokat lécci küld el és én jövő héten valszeg hétfő vagy kedd este utalom is a lét. Ha neked így megfelel.
-
barbikenje
aktív tag
Eladnám: 512/400-as D43-as kétoldalas ramot (elvileg foglalt, de beencee nem jelentkezik): 8 k
Elcserélném/eladnám:
Club3d 9500 Pro minden alkatrészével (20k) vagy csere 9600 XT-re
Vennék:
1200Mhz-1800Mhz-ig procit (1,2-es thunderbird, 1700+-2200 Tbred-ig) -
barbikenje
aktív tag
Akkor _hunter_ mester, mi a dolgunkat letudtuk...
Beencee, veled mi legyen? Ram-csere áll még, vagy inkább próbáljam elpasszolni?
Még mindig eladnám/cserélném a 9500promat 9600 xt-re
elcserélném AN7-esemet NF7-S rev2.0-ra
Keresek: 1200 (thunderbird?) vagy 1700+-2400+-os T-bred amd procit
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #62 üzenetére
Mail ment.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #60 üzenetére
Ok. Akkor majd otthonról megírod. Én meg felrakok pénzt a számlámra és holnap neten keresztül átutalom neked. Te meg feladod holnap a ramokat. Így jó? Azt ha megjön letesztelem memtestel és utánna akkor minden ok.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #57 üzenetére
Nah nem küldesz mail? Vagy akár msn? Csak ma délután tudok bankba menni szal jó volna.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #57 üzenetére
Küld a számlaszámot, nevet a mailemre.
-
barbikenje
aktív tag
Hunter: akkor nincs varia, most dobtak üzit, hogy párban van 512-es hynix, úgylehet, ezzel járok a legjobban... ergo NE VEDD MEG a ramot, ellenben én küldöm nekedaz enyémet, a kialkudott 8-ba.
Beencee: Ettől függetlenül a csere még áll, jövő héten Nyugati környékén megoldhatjuk, ha neked úgy jó... -
barbikenje
aktív tag
Theát még mindig cserélnék eladnám bla-bla:
AN7 minden szarával NF7-S rev 2.0-ra
Club3d 9500pro(275/550) minden szarával 9600 XT-re(500/600)
Ki kellelne próbálni:
K7S8X rev 3.01-es lapot...
Ebbe keresek:
Tbred 1700-2400-es procit 9-13 k között -
barbikenje
aktív tag
Meg kell mondjam, hogy bár az XT fele annyi pipát tartalmaz, a magasabb órajel képes kompenzálni a teljesítmény-kiesést...Ja és az Xt-nek elég az AGP port kraftja, és nem kell b@szkolódni a szaros, idiótán elhelyezett tápcsatival, aminek hol van kedve érintkezni szg-szerelés után, hol nincs... ez meg kész elmebaj... Számomra egy kis xt jobban megfelel, mint egy csoda pro...
-
Viktor77
titán
Csak egy kérdés. Miért cserélnéd a 9500Pro-dat egy rosszabb 9600XT-re?
-
_Hunter_
őstag
Up és jobbra fel!
-
Dr.Burn
őstag
válasz
barbikenje #42 üzenetére
Kár.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #50 üzenetére
Egyértelmű. Ugyhogy hajrá. Jövő hétre kellenek a ramok.
-
barbikenje
aktív tag
Figyu, hogy ne legyen nagy(obb) a sz@rkavarás, megpróbálok nyomulni a másik 512/400-at keresek témában, és amelyik hamarabb bejön(egy, vagy kétoldalas) annak függvényében bótolunk, okesz?... (hidd el, máskülönben nem vacillálnék).
Ezért beencee, a te türelmedet is kérném, ha szabad... Hadd járjon már mindenki yóól... -
beencee
őstag
válasz
barbikenje #48 üzenetére
Ok
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #45 üzenetére
Értem én. Megpróba 8-ba elhozni a ramot. Ha nem akkor meglátom hogy mi legyen.
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #41 üzenetére
Leírnád a chipek kódját? (HY..........-D43)
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #41 üzenetére
Megpróbálom 8-ba elhozni a samsungot, oks?
-
Dr.Burn
őstag
Memória hűtőket mennyiért adnád el?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #37 üzenetére
Akkor most 9K-t kérsz a ramokért?
Hát szűkös a keret 8K-m van rá. Megpróbálom lealkudni de ha nem tudom akkor keresek másik ramot? Ennyim van. Így is túlköltekeztem magam.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
válasz
barbikenje #35 üzenetére
Én egy Hynix chipes kétoldalas 400/512 (2,5-3-3-8 megy most) D43 mellé keresek társat, úgyhogy ha a tied ilyen, akkor nekem jó.
-
barbikenje
aktív tag
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #35 üzenetére
Az nem gond. Szólsz és el is van intézve a ram. Csak az a kérdés hogy jó e neked az a ram és mehet e a 9K mert annyit kérnek érte.
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #33 üzenetére
Bocs, utána láttam én is az új topikodat, az enyém kétoldalas. Esetleg vágjuk el
-
barbikenje
aktív tag
beencee: a ramod mellé most keresem a másikat, NEM VAGY ELFELEJTVE, ucsó kérdés, ugye egyoldalas a ram?
_hunter_: új topic megnyitva, várom az ajánlatokat, kis szerencsével jövő hétre nálad lesza ram, a freemail-t meg nem bírom használni, mer' kidob az a fika, oda ne írj, mert csak később bírom megkuksizni...
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #30 üzenetére
A feltételek nekem tökéletesen megfelelnek. Akkor hajtom a topicod meg lesem a ramokat mivel nekem jövő hétre nagyon jó volna ha meglenne.
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #30 üzenetére
Bocs, hogy eltűntem, de a #4-ben említett memó megvan még, ha érdekel.
-
barbikenje
aktív tag
Nincs mellébeszélés, ezért:
1. megkeresem a 2*256 mb-os ram utódját 1 db 512/400-as Infineon v Samsung személyében.
2. mihelyst megvan, megcsörgetlek az adataidnál található számon
3. Ha mindent megbeszéltünk (feladom, megérkezik, kipróbálod és utalsz, vagy visszaküldesz), és megfelell a feltétel, akkor mehet biznic.
Ez így hogy tetszene? Mer ' szerintem ez a legkorrektebb eljárás.
És már keresem is másik topicban az 512/400-ast... -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #28 üzenetére
Bővebben: link
Ezek az infok. Mi legyen? Megvegyem neked és postázzam vagy ez nem kell. Ha nem kell akkor szólj de én vinném a ramodat. Ha ok akkor többit emailben vagy msn-n. -
barbikenje
aktív tag
próbálkozzunk...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #26 üzenetére
Tehát akkor az úr egy ilyet parancsolna:
512mb 400mhz samsung chip egyoldalas DDR
Megkérdem. Megpróbálom 8Kért lehozni ha nem adja mehet a 9K? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #23 üzenetére
Na írt Sonar. Valószínűleg samsung chipekkel van. Holnapra tudok pontosat. Megpróbálom letornászni 8K-ra és ha összejön akkor kell? 1 hét gar van rá. Szal ha megveszem még aznap szerintem fel is adom ajánlottan cd tokba plussz pufi zacsi. Meg te is feladod ugyanígy és másnap vagy harmadnap már nálunk is vannak a ramok és lehet tesztelni. Így neked jó?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #23 üzenetére
Aham. Sonar haverjának a ramjára gondolsz ami ha minden igaz akkor 512/400-s samsung. Megkérdezem mennyi lenne az annyi, oks?
Azt akkor lehet azt veszem meg és én is adok fel egy csomagot meg te is. -
barbikenje
aktív tag
Oksa ez a legutóbbi két hsz tök zavaros... dobtál egy linket és látom Zalában van Samsung 512/400-as (remélem nem hynix chipes)... NA AZ érdekelne engem csere alapon...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #19 üzenetére
Mármint ami nekem van 512-s az érdekelne?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #18 üzenetére
Nekem IS7-be kellenének. Szerintem abban nem lesz gond. Lehet hogy a héten vagy jövő héten tudnám is fizetni. Mit szólsz? 8K pkval mindennel együtt. Ez kb neked 250huf-os plussz költség és ezért nem alkudok. Megfelel?
-
barbikenje
aktív tag
Tök hülye vagyok magamnak válaszoltam, pedig Hunter-nek akartam... Szóval kedves Hunter: #18?
-
barbikenje
aktív tag
válasz
barbikenje #18 üzenetére
Te most olvasom van ott egy 512-es modul, és az engem érdekelne... csere?
-
barbikenje
aktív tag
Mondjuk legkésőbb két hét... tuti jók a ramok, csak az ég áldja meg az Nf2+d43 kombit, együtt nem mennek igazán jól...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #16 üzenetére
Megnéztem. Bár képet nem láttam de elég jónak tűnik.
Mikor szeretnél tőlük megválni? -
barbikenje
aktív tag
Mivel én is innen vettem (milyen meglepő...) mondok egy topiccímet, itt lecsekkolható a bót... valami ilyesmi hogy 2x256 hynix revotec hűtőbordákkal...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #12 üzenetére
Hát ha lehet az utánvét nekem plusszköltésg te meg a lóvét egy vagy két hét múlva kapnád meg. Én híve vagyok a bankszámlára való utalásnak így nem kell utánvét hanem csak simán ajánlottan pufi zacsiban. Nah akkor hajtsd meg esetleg egy linket dobhatnál a ramokról vagy képet hogyan is néznek ki meg hogy mennyit mennek és akkor utánna alkudozunk.
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #11 üzenetére
Bocs, elhavazódtam. Holnap jelentkezem, megbeszéljük. Vagyok MSN-n is.
-
barbikenje
aktív tag
Figyu ennek a spannak van egy fáintos kis A64-es lapja, abban meghajkurászom a ramot, és ha tetszik, küldök róla everest reportot, az alapján eldöntheted, hogy kell-e vagy sem...A garis része a legkörülményesebb, de ha vállalod a +pk-t, üsse kavics, feladom utánvétbe, ha az megfelel...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
Okok. Bár nem igazán értem miért fél mindenki a ramok postázásától. hisz bele egy kis dobozba vagy az eredetijébe, no meg pufi zacsi és kész is. ajánlottan és már meg is kaptam. na de persze nem én vagyok az eladó. Megértem.
-
barbikenje
aktív tag
Most látom csak, hogy akárhonnan megy a dolog, a világ másik végébe kell postázni a cuccot... Zeg...ha leutaznék elmenne az egész nap... De van egy cimborám, Lentiben lakik, ha vele meg tudom oldani akkor fasza, ha nem, akkor bukta...
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #7 üzenetére
Rendben. Amúgy nekem jónak hangzik. Egyenlőre még várom én is a fizumat amit a héten kapok. Amúgy egy asrock 775-s lapba menne szal szerintem oda elég is lenne. Majd akkor még jelentkezek.
-
barbikenje
aktív tag
én a kettőre 8-at gondoltam, akitől vettem, intelben 560-at hajtott ki belőle, nekem az AN7-es csodámban még 200-on is alig akartak megnyikkani... (tudod... Nf2+d43=elmeosztályi beutaló a használónak, kuka a cuccnak...). Gar nincs, csak amit én tudok biztosítani, kipróbálod, meghajtod, oszt' meglátod... Postázni nem szeretnék...de még meggondolom...
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #1 üzenetére
2*256 Hynix memória hűtő bordákkal mennyit mennek dualban? Külön eladó? Gar? Posta?
-
beencee
őstag
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Lenne cserébe egy infineon chipes 512/400 infineonom.
-
barbikenje
aktív tag
Jut eszembe a lapon 18-as (legutóbbi, vagy az előtti ) modbios van (by Tictac)
-
barbikenje
aktív tag
Amit cserére kínálok, azt lehet kp-ben is vinni (4k a 256-os ram, 8 az 512-es 14 a lap, 20 a kártya), de konkrét alku csak ha megvannak az utódok...
-
barbikenje
aktív tag
Amit cserélnék:
AN7-es lapot minden tartozékával NF7-S (rev.2.0)-re
2*256(ezek memória hűtő bordákkal)+1*512/400-as D43 Hynix ramot 2*512/400-as NEM Hynix chipes samsung vagy Infineon ramra
Club3d 9500pro-t (128/128) minden tartozékával (kivéve a játék, mert azt már én sem kaptam) 9600 Xt-re
Amit ki kellene próbálni:
ez egy K7s8x rev3.01-es lap, fingom sincs, hogy működik-e, a táp a ventiket, merevlemezt felpörgeti, de legutóbb nem volt se kép se hang (de akkor megdöglött a proci, kinyúlt az L1cache)
Amit keresek:
az esetben, ha működik, ebbe a lapba egy T-Bred A 2400+-os Vagy Tbred B -1800-2200+-os procit
Ha valakit érdekel, keressen meg bátran, de nem elszarni-kótyavetyélni szeretném, a szokásos '' feléből mennyit engedsz '' kérdésre NEM REAGÁLOK
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Grim Dawn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest