Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
-
barbikenje
aktív tag
válasz
_Hunter_ #126 üzenetére
HAliu Hunter mester... Ezek nem azok a memók, hanem Infineonok(egy rakás szar az AN7-esem memóriavezérlője, vagy kifingani készül a mobilbartonom cache-memóriája)...De amit te feladtál, szintén Norbónál, vagy egy másik régi kiskollégánál fognak teszt végett kikötni... Amúgy a ramok nagyon korrekt csomagolásban a várható időben megérkeztek...
-
barbikenje
aktív tag
Van egy haversrác, aki megnézi Nf4-es deszkában, hátha ott szereti a magasabb órajeleket, akár dualban is...
-
barbikenje
aktív tag
Komolyan le a kalappal a kitartásod és a jószándékod előtt... de számomra egyre valószínűbb, hogy én szemetet vettem... Próbálkozz nyugodtan, ha akarsz és van még hozzá türelmed (ismételt főhajtás), otthon elolvasom a két mailt... Ide meg néha visszanézek, hogy mit tapasztaltál, vagy hogyan döntöttél... És szorítok, hogy neked legyen igazad és ne nekem. Üdv:
Barbikenje -
barbikenje
aktív tag
válasz
_Hunter_ #114 üzenetére
Hunter, ne mailt küldj, napközben (mint azt korábban is írtam...) a fórumon vagyok többnyire elérhető... De ezek szerint a ram úgy gatya, ahogy van, a fene essen bele, és nem csak nálam szarozott... Tudod mit, kőccse a gyeröke sírjára azt a pénzt a kis szarházi, amivel lehúzott... Azt a trágyadombot meg küldd vissza, had' adjak neki kalapáccsal...
-
barbikenje
aktív tag
Nos nagyon úgy néz ki, hogy sajnos nem a te ajánlatod a legjobb, ami eddig érkezett, emellett a kártya jelen pillanatban nagyon jól viselkedik, minden idegesítő allűrjét odahagyta 200km arrébb... HA tudsz valami elfogadható ajánlatot tenni, talán meggondolom magamat, de egy kopasz kártya egy fullossal szemben... ezt gondold át.
-
barbikenje
aktív tag
Hali tatám, hát ha hiába magyaráz az ember, akkor kár a szöveg... De ha már elbótoltad, akkor hagyd a 'csába, annál többet ITT nem kapsz érte... A legjobb vicc, hogy a 9500pro nálam nagyon jól viselkedik... Még a végén semmi sem lesz az eladásából, hacsak nem kapok egy jó ajánlatot...
-
barbikenje
aktív tag
Na amim van és /szerintem/ jó :
1 db 512/400-as D43-as chipes, kétoldalas noname ram
9500 pro minden cuccával/csere jáccik/
9500 fogalmam sincs mivel /csak kp, mert nem az enyém/ -
barbikenje
aktív tag
válasz
Dragon8888 #99 üzenetére
Ahogy elnéztem az árakat, nem nagyon akarnak érte pénzt adni... és ráadásul nem is az enyém... Még egyeztetek a gazdájával, de szerintem 17 K körül egy ronggyá húzható kártya nem is olyan elszabadult ötlet... De előtte ÉN MAGAM betesztelem, megmondom mit tud... utána ha még mindig érdekel, keress meg bátran...
-
barbikenje
aktív tag
Na ez különös... a legkézenfekvőbb dolog eszembe sem jutott... Kukkants alá a burkolatnak, ha minden part szakad... Ha valami nagy szar, akkor javaslom, hogy a korábban már megadott topic( eladó 2*256 D43-as memóri revotec hűtőbordákkal/ vagy valami ilyesmi) indítóját takarítsuk ki... Aki szemetet árul, az PUSZTULJON INNEN... És ha tényleg fos a memória küldd vissza... Esetleg még mindig megvan a D43-as chipekkel szerelt két modul (512 kétoldalas 256 egyoldalas, de NEM Hynix a gyártó), ha ez segít rajtad...
-
barbikenje
aktív tag
Nem megy nekem ez az ''OFF'' beszúrós rész...
-
barbikenje
aktív tag
A linked, amit adtál most néztem meg... elméletileg ebben a lapban nagyon jól kéne érezze magát ez a két modul... Két részlet, ami segíthet: mivel én duálhoz segghülye vagyok, lövésem sincs, hogy csak beteszed a ramot, oszt megy magától, vagy a biost is meg kell buzerálni (valami beállítási lehetőség az Advenced Chipset elnevezésű opció körül), illetve az időzítések beállítása optimal helyett manualban, ha emelni akarod az órajelet... Bár ahogy te írtad itt arról van szó, hogy a 400-at (saját sebességet) nem akarják vinni dualban... Single-ben mi volt a helyzet? (Mint írtam én normálisan ki sem tudtam a modulokat az AN7-ben próbálni... hogy mekkora szar az a lap... sose vegyetek olyat...)
HA tényleg nem jön be, akkor mailben küldöm a címem, ha mégis jó lesz, ugyanezen maiben megy a számlaszámom is...
[/OFF
Ui.:
Ha ezek a modulok nálad sem mennek, akkor azt kell feltételeznem, hogy a ramok vásárlásánál én is át lettem vágva... De azt majd rendezem én, és bevonom a PH!-s arcokat is... kezd elegem lenni a link szarházikból, akik ide járnak a szemetet eladni... Nekem az is elég, ha az arcot erről a fórumról eltakarítjuk, egy laza bann-t minden porbafingó megérdemel, és körmailben még egy arcot is szívesen mellékelek... A saját jóhíremet teszem kockára miattuk, aztán meg szopás van...
Nyugodtan meg lehet vádolni naivitással, mert hiszek NEKTEK, mint eladóknak/OFF]
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
MOst nézem, hogy nem... ASRock LGA 775-ös SIS-es lapban hajtod?
-
barbikenje
aktív tag
válasz
BlueAthlon #85 üzenetére
Pesten lakom, a cuccaim meg Hódmezővásárhelyen vannak, a hétvégén megyek haza, hétfőn vissza, tehát akkor mehet a bolt legkorábban. Vagy kedd, de akkor melózom... ja és kicsit bővebb infó a karidról?
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Kiegészítés:
A kártyához jár:
Valamennyi alkatrésze, mint átalakítók, kábelek, doboz, driver cd, KIVÉVE a játék, mert azt már én sem kaptam.
A tápcsatlakozó az agyamra megy (vagy a tápomon a kislemez molex-csati szar) mert szerelés után ha van kedve működik, ha nincs, akkor meg jön a figyelmeztető felirat, hogy:'' igazítsd meg a kábelt, mert szarul áll'' mindezt ánglisul...
A kártya 128 megás és bites, alapórajelei 275/275, tuningolva nem volt, a hűtése még mindig az eredeti...
Valamint egy megjegyzés:
A kártyámra NEM akarok ráfizetni... -
barbikenje
aktív tag
válasz
BlueAthlon #81 üzenetére
Figyu szinte minden cuccom oda haza van, így csak a jövő héten tudjuk lebonyolítani a bótot... A 9500pro-ra mennyit dobnál rá?
-
barbikenje
aktív tag
Lásd korábbi kívánságlista, mer' begépelni má' nagyon unom...
-
barbikenje
aktív tag
Akkor folytassuka a napot azzal hogy:
ELADNÁM/Elcserélném:
512/400-as D43-asHynix chipes kétoldalas memóriamodulomat (8k)
9500pro vidikártyámat
9500 vidikártyát
Ki kellene próbálni:
K7S8X alaplapomat
Keresek:
AMD 32 bites procit max 16k-ig -
barbikenje
aktív tag
Na akkor:
eladnám/cserélném:
512/400 d43-as chippekkel szerelt két oldalas memóriamodult (beencee nem jelentkezik)
Club3d 9500pro (128bit/128Mb ill 275core/275memó) vidikarit minden tartozékával
Club/Conect3D 9500(a gyártó nem biztos) vidikarit
Amit cserélnék:
Abit AN7-est NF7-S rev 2.0-ra
Amit keresek:
AMD Athlon Xp procit 1466-1733 Mhz-ig (1700-2100+-ig) Lehetőleg T-Bred B-t -
barbikenje
aktív tag
A becsület az első, ezért:
csak akkor utaljál (és szólj ide telón), ha nálad vannak a ramok és jók... A többit meg rád bízom. -
barbikenje
aktív tag
Hunter mester elküldöm(legeslegkésőbb hétfőn) a ramokat mihelyst lehet, csak egy visszajelzést(na meg pénzt
) várok majd a megérkeztükről... A gariról annyit, hogyha rendben működőképesen megérkeznek, felőlem lehet akár egy hónap is, ha ésszerű keretek közt hajtod, mer' a cucc JÓ!!! Ne haragudj, hogy ilyen körülményesen nyomom, de itt a mail szar, otthon az egész gépem szar, a mobilom lemerült (ergo az is szar). Jelen pillanatban a fórum az egyetlen értekezési felületem...
-
barbikenje
aktív tag
Eladnám: 512/400-as D43-as kétoldalas ramot (elvileg foglalt, de beencee nem jelentkezik): 8 k
Elcserélném/eladnám:
Club3d 9500 Pro minden alkatrészével (20k) vagy csere 9600 XT-re
Vennék:
1200Mhz-1800Mhz-ig procit (1,2-es thunderbird, 1700+-2200 Tbred-ig) -
barbikenje
aktív tag
Akkor _hunter_ mester, mi a dolgunkat letudtuk...
Beencee, veled mi legyen? Ram-csere áll még, vagy inkább próbáljam elpasszolni?
Még mindig eladnám/cserélném a 9500promat 9600 xt-re
elcserélném AN7-esemet NF7-S rev2.0-ra
Keresek: 1200 (thunderbird?) vagy 1700+-2400+-os T-bred amd procit
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Hunter: akkor nincs varia, most dobtak üzit, hogy párban van 512-es hynix, úgylehet, ezzel járok a legjobban... ergo NE VEDD MEG a ramot, ellenben én küldöm nekedaz enyémet, a kialkudott 8-ba.
Beencee: Ettől függetlenül a csere még áll, jövő héten Nyugati környékén megoldhatjuk, ha neked úgy jó... -
barbikenje
aktív tag
Theát még mindig cserélnék eladnám bla-bla:
AN7 minden szarával NF7-S rev 2.0-ra
Club3d 9500pro(275/550) minden szarával 9600 XT-re(500/600)
Ki kellelne próbálni:
K7S8X rev 3.01-es lapot...
Ebbe keresek:
Tbred 1700-2400-es procit 9-13 k között -
barbikenje
aktív tag
Meg kell mondjam, hogy bár az XT fele annyi pipát tartalmaz, a magasabb órajel képes kompenzálni a teljesítmény-kiesést...Ja és az Xt-nek elég az AGP port kraftja, és nem kell b@szkolódni a szaros, idiótán elhelyezett tápcsatival, aminek hol van kedve érintkezni szg-szerelés után, hol nincs... ez meg kész elmebaj... Számomra egy kis xt jobban megfelel, mint egy csoda pro...
-
barbikenje
aktív tag
Figyu, hogy ne legyen nagy(obb) a sz@rkavarás, megpróbálok nyomulni a másik 512/400-at keresek témában, és amelyik hamarabb bejön(egy, vagy kétoldalas) annak függvényében bótolunk, okesz?... (hidd el, máskülönben nem vacillálnék).
Ezért beencee, a te türelmedet is kérném, ha szabad... Hadd járjon már mindenki yóól... -
barbikenje
aktív tag
-
barbikenje
aktív tag
beencee: a ramod mellé most keresem a másikat, NEM VAGY ELFELEJTVE, ucsó kérdés, ugye egyoldalas a ram?
_hunter_: új topic megnyitva, várom az ajánlatokat, kis szerencsével jövő hétre nálad lesza ram, a freemail-t meg nem bírom használni, mer' kidob az a fika, oda ne írj, mert csak később bírom megkuksizni...
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Nincs mellébeszélés, ezért:
1. megkeresem a 2*256 mb-os ram utódját 1 db 512/400-as Infineon v Samsung személyében.
2. mihelyst megvan, megcsörgetlek az adataidnál található számon
3. Ha mindent megbeszéltünk (feladom, megérkezik, kipróbálod és utalsz, vagy visszaküldesz), és megfelell a feltétel, akkor mehet biznic.
Ez így hogy tetszene? Mer ' szerintem ez a legkorrektebb eljárás.
És már keresem is másik topicban az 512/400-ast... -
barbikenje
aktív tag
próbálkozzunk...
-
barbikenje
aktív tag
Oksa ez a legutóbbi két hsz tök zavaros... dobtál egy linket és látom Zalában van Samsung 512/400-as (remélem nem hynix chipes)... NA AZ érdekelne engem csere alapon...
-
barbikenje
aktív tag
Tök hülye vagyok magamnak válaszoltam, pedig Hunter-nek akartam... Szóval kedves Hunter: #18?
-
barbikenje
aktív tag
válasz
barbikenje #18 üzenetére
Te most olvasom van ott egy 512-es modul, és az engem érdekelne... csere?
-
barbikenje
aktív tag
Mondjuk legkésőbb két hét... tuti jók a ramok, csak az ég áldja meg az Nf2+d43 kombit, együtt nem mennek igazán jól...
-
barbikenje
aktív tag
Mivel én is innen vettem (milyen meglepő...) mondok egy topiccímet, itt lecsekkolható a bót... valami ilyesmi hogy 2x256 hynix revotec hűtőbordákkal...
-
barbikenje
aktív tag
Figyu ennek a spannak van egy fáintos kis A64-es lapja, abban meghajkurászom a ramot, és ha tetszik, küldök róla everest reportot, az alapján eldöntheted, hogy kell-e vagy sem...A garis része a legkörülményesebb, de ha vállalod a +pk-t, üsse kavics, feladom utánvétbe, ha az megfelel...
-
barbikenje
aktív tag
Most látom csak, hogy akárhonnan megy a dolog, a világ másik végébe kell postázni a cuccot... Zeg...ha leutaznék elmenne az egész nap... De van egy cimborám, Lentiben lakik, ha vele meg tudom oldani akkor fasza, ha nem, akkor bukta...
-
barbikenje
aktív tag
én a kettőre 8-at gondoltam, akitől vettem, intelben 560-at hajtott ki belőle, nekem az AN7-es csodámban még 200-on is alig akartak megnyikkani... (tudod... Nf2+d43=elmeosztályi beutaló a használónak, kuka a cuccnak...). Gar nincs, csak amit én tudok biztosítani, kipróbálod, meghajtod, oszt' meglátod... Postázni nem szeretnék...de még meggondolom...
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Jut eszembe a lapon 18-as (legutóbbi, vagy az előtti ) modbios van (by Tictac)
-
barbikenje
aktív tag
Amit cserére kínálok, azt lehet kp-ben is vinni (4k a 256-os ram, 8 az 512-es 14 a lap, 20 a kártya), de konkrét alku csak ha megvannak az utódok...
-
barbikenje
aktív tag
Amit cserélnék:
AN7-es lapot minden tartozékával NF7-S (rev.2.0)-re
2*256(ezek memória hűtő bordákkal)+1*512/400-as D43 Hynix ramot 2*512/400-as NEM Hynix chipes samsung vagy Infineon ramra
Club3d 9500pro-t (128/128) minden tartozékával (kivéve a játék, mert azt már én sem kaptam) 9600 Xt-re
Amit ki kellene próbálni:
ez egy K7s8x rev3.01-es lap, fingom sincs, hogy működik-e, a táp a ventiket, merevlemezt felpörgeti, de legutóbb nem volt se kép se hang (de akkor megdöglött a proci, kinyúlt az L1cache)
Amit keresek:
az esetben, ha működik, ebbe a lapba egy T-Bred A 2400+-os Vagy Tbred B -1800-2200+-os procit
Ha valakit érdekel, keressen meg bátran, de nem elszarni-kótyavetyélni szeretném, a szokásos '' feléből mennyit engedsz '' kérdésre NEM REAGÁLOK
Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- Autós kamerák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest