- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #138 üzenetére
Nah akkor eladod majd vagy megtartod magadnak?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #133 üzenetére
Jah majd meglássuk. 10-i után tudom biztosra mondani. Majd jelentkezem. Üdv
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #131 üzenetére
Aham. Hát pedig nekem olyan 10-i után kellenek ramok. Gondoltam lehet vinném a tiedet mert a 2,8-t bírta szépen és annyi elég lesz mivel nem hajtok semmit maxon. De még nem tom. Mettől meddig nem leszel?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #129 üzenetére
Aham. Tudod mi a röhej. Hogy lehet hogy kellenének így is majd a ramok. Még nem tudom de majd jelentkezek 10-i után.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #121 üzenetére
Ramok már a Magyar Királyi Posta tulajdonában vannak szállítás céljából.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #121 üzenetére
Hát ha zúzóba nem is de egy kicsivel ár alatt el tudod adni ha tényleg csak annyi a baja hogy csökkentett órajelen képes menni. Érdekes hogy a memtest semmi hibát nem talált. Kiváncsi vagyok hogy mit csinál egy nforce4-s lapban. Ma délután újra uton a ramok.
-
_Hunter_
őstag
Sajnos megszületett a végeredmény.
Amit megpróbáltam. Volt bios flash, minden slotot kipróbáltam. A ramok ebben a lapban: Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0 nem képes dualban PAT mellett 400-n menni. Amit sikerült kihoznom belőle 387mhz. Nálam ez volt a vége. Kapott egy kis feszt is hátha de az sem segített. Ez van. Próbáld meg másik lapban mert nagyon válogatos eme ram.
Szóval holnap délután feladom az általad megadott címre és majd jelezz hogy épségben megkaptad a ramokat.
Sajnálom pedig nagyon kellenének, most kölcsön ramokkal megy a gép de majd lesz valami. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #117 üzenetére
Amúgy tényleg nagyon érdekes, mert a memtest nem dobott hibát 2 óra alatt. 374-t stabilan viszi viszont a 400-t nem bírja. Időzítéseket is feljebb tettem. Vagy csak csökkentett órajelen bír menni, vagy nem komálja a lapomat ami elég valőszínű mivel hynix és ugye válogatt. Este megírom mi lett.
És akkor még egy napot adjunk neki. hátha ma délután meg tudom csinálni. Sajnos másik lapban nem tudom tesztelni. Ahogy néztem amúgy egy nf3-s lapban kéne megpróbálni mert a srác ott hajtotta ki belőle 500-t meg 560-t is ami azért nagyon sok ahhoz képest hogy most 400-n nálam nem is megy.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #115 üzenetére
Bocs. Mailek mentek.
Szóval két lehetőség van: te döntesz mivel most nálam vannak a ramjaid
1. Utolsó próba ma. Megpróbálom újra a bios flasht hátha segít rajta és 1:1-re tudom rakni az osztót mert akkor bőven jó a ramod és nem vacilálok hanem utalom a lóvét.
2. Azt mondod hagyjuk az egészet és ma délután postára adom.
Nekem mindegy. De egy próbát még szívesen megteszek max 1 nappal később kapod vissza őket.
Mi legyen? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #113 üzenetére
Szia!
Küldtem egy e-mailt. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #109 üzenetére
Írtam tegnap este emailt.
Tegnap átjött ismerős és ővele is megnéztük. 145-s fsb bírja de a 150-t már nem. Ekkor lenne a ram elvileg 400-n. Ma délután hozz ő két ramot és ha azok sem mennek akkor valszeg nálam van a gond a lappal. Viszont ha azok bírják akkor sajnos a ram nem lesz okés és akkor küldöm vissza a megadott címre. Ha persze jók a ramok akkor meg utalom a lét. Már szeretném végre lezárni ezt az egészet. Sajnálom hogy ez lett belőle. Persze ez még nem jelenti azt hogy rosszak a ramok valszeg nem szereti a lapom őket ha nem fog menni 400-n. Ezen elvileg azért menniük kéne. Na délután jelentkezem. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #103 üzenetére
Ok. Mail megvan. Nem lesz nyugodt hétvége de hétfőn meló után hajaj.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #100 üzenetére
Egyenlőre nem akarok senkiről rosszat feltételezni. Megnéztem azt a topicot és nem újonc meg ahogy néztem brasillal ismerik egymást aki Zegi. Nem hinném hogy átverés lett volna. Hétfőn alaposan letesztelem lehet az a gond hogy a lapom kevés feszt ad ennek a ramnak. Azt ha semmi sem segít akkor leszedem a bordákat és megnézzem. Majd utána meglássuk hogy mit tegyünk. Rólad meg alapból nem feltételeztem hogy át akarlnál verni így marad az hogy a ramok jók csak nálad meg nálam sem szereti a lapokat. De hétfőn minden kiderül. Vagyis remélem.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #96 üzenetére
Dualban megy. PAT engedélyezve. A 140-s FSB-nél 374-t mennek a ramok ugyanis 3:4-be van állítva. Ezt szeretném szinkronra rakni tehát hogy 1:1 legyen. Időzítéseket állítottam. De amikor felraktam 150-re az FSB-t ami a ramnak elvileg 400mhz elindult viszont nem volt monitor és nem is sipolt a ram. Nem tudom mitől lehet. Lehet a ram nem akar már ott menni vagy kevés neki a fesz. Lehet hogy egy bios friss kell neki. Hétvégén én sem vagyok így hétfő délután tesztelem le az egészet. Ha jó akkor hétfő este küldöm a pénzt ha nem akkor meg majd a ramokat.
Lehet leszedem a revolteket róla azt meglesem hogy tényleg az e ami. Nálam everest hyundai ramoknak ismeri fel és a végén ott van hogy d43.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #92 üzenetére
Nem egy Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0-s lapban hajtom őket. Ha neked úgy jó hétfőn tudom tesztelni a ramokat mert hétvégén nem vagyok. Ha hétfőn rájövök hogy minden ok akkor este utalom a lét. Ha nem akkor szerintem felhívlak hogy visszaküldjem. Jó így neked?
Bővebben: link -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #90 üzenetére
Hát lehet nálam sem lesz nyerő. Nem nagyon bírja a sima 400mhz-t dualban.
Most nézem hogy tudok e valami állítani mert most 3:4-be megy a proc ram szal ha 1-1 lenne akkor lehet hogy jó mert 165-170fsb-t visz ki a cucc. Azért utaljam a lét vagy megvárjuk amíg tényleg rendesen be tudom tesztelni és ha ok akkor? Vagy ha nem akkor vissza az egész? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #80 üzenetére
Tegnap délután a szomszéd odaadta a ramokat. Első testek megvoltak. Este felhívlak a bankszámlaszám miatt. Vagy ha lesz mailed akkor elküldheted. Eddig nagyon jól mennek.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #77 üzenetére
Legyen egy UP!
Talán ma kapok csomagot. Legalábbis nagyon remélem. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #75 üzenetére
Okok. Akkor várom a csomagot és jelentkezek.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #71 üzenetére
Jó reggelt!
Érdeklődők, hogy sikerült e tegnap postára adni a ramokat? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #71 üzenetére
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #69 üzenetére
Ahogy gondolod. Akkor valszeg kedden vagy szerdán itt lesznek nálam a ramok, egy két órás memtest után hívlak és utalom a lét.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #67 üzenetére
Nem gond. Te hétfőn elküldöd a ramokat én meg kedden délután utalok lóvét. Akár ma is tudnék utalni csak az a baj hogy felraktam a számlámra pénzt így volt rajta 8100huf erre mivel előtte vettem fel egy nagyobb összeget levontak 260huf-ot.
Így a számlámom most 7840huf van. LOL szóval mehetek be megen bank és utánna utalok vagy ha OTP-s vagy akkor kedd délután a számládra fizetek úgy hamarabb meglesz a lóvé mert gyorsabban könyvelik le. Akkor te hétfőn küldöd a ramot én meg legkésőbb kedden rakok a számládra 8K-t. Majd azért egy bankszámla számot meg egy nevet kérek. Ha nem tudsz mailezni akkor hétfő este vagy kedden felhívlak és akkor bediktálod. Így oks? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #64 üzenetére
Szia. Tegnap este sem kaptam mailt a bankszámlával kapcsolatban. Ha ma nem tudsz mailt küldeni akkor a ramokat lécci küld el és én jövő héten valszeg hétfő vagy kedd este utalom is a lét. Ha neked így megfelel.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #62 üzenetére
Mail ment.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #60 üzenetére
Ok. Akkor majd otthonról megírod. Én meg felrakok pénzt a számlámra és holnap neten keresztül átutalom neked. Te meg feladod holnap a ramokat. Így jó? Azt ha megjön letesztelem memtestel és utánna akkor minden ok.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #57 üzenetére
Nah nem küldesz mail? Vagy akár msn? Csak ma délután tudok bankba menni szal jó volna.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #57 üzenetére
Küld a számlaszámot, nevet a mailemre.
-
_Hunter_
őstag
Up és jobbra fel!
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #50 üzenetére
Egyértelmű. Ugyhogy hajrá. Jövő hétre kellenek a ramok.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #45 üzenetére
Értem én. Megpróba 8-ba elhozni a ramot. Ha nem akkor meglátom hogy mi legyen.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #41 üzenetére
Megpróbálom 8-ba elhozni a samsungot, oks?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #37 üzenetére
Akkor most 9K-t kérsz a ramokért?
Hát szűkös a keret 8K-m van rá. Megpróbálom lealkudni de ha nem tudom akkor keresek másik ramot? Ennyim van. Így is túlköltekeztem magam.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #35 üzenetére
Az nem gond. Szólsz és el is van intézve a ram. Csak az a kérdés hogy jó e neked az a ram és mehet e a 9K mert annyit kérnek érte.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #30 üzenetére
A feltételek nekem tökéletesen megfelelnek. Akkor hajtom a topicod meg lesem a ramokat mivel nekem jövő hétre nagyon jó volna ha meglenne.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #28 üzenetére
Bővebben: link
Ezek az infok. Mi legyen? Megvegyem neked és postázzam vagy ez nem kell. Ha nem kell akkor szólj de én vinném a ramodat. Ha ok akkor többit emailben vagy msn-n. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #26 üzenetére
Tehát akkor az úr egy ilyet parancsolna:
512mb 400mhz samsung chip egyoldalas DDR
Megkérdem. Megpróbálom 8Kért lehozni ha nem adja mehet a 9K? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #23 üzenetére
Na írt Sonar. Valószínűleg samsung chipekkel van. Holnapra tudok pontosat. Megpróbálom letornászni 8K-ra és ha összejön akkor kell? 1 hét gar van rá. Szal ha megveszem még aznap szerintem fel is adom ajánlottan cd tokba plussz pufi zacsi. Meg te is feladod ugyanígy és másnap vagy harmadnap már nálunk is vannak a ramok és lehet tesztelni. Így neked jó?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #23 üzenetére
Aham. Sonar haverjának a ramjára gondolsz ami ha minden igaz akkor 512/400-s samsung. Megkérdezem mennyi lenne az annyi, oks?
Azt akkor lehet azt veszem meg és én is adok fel egy csomagot meg te is. -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #19 üzenetére
Mármint ami nekem van 512-s az érdekelne?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #18 üzenetére
Nekem IS7-be kellenének. Szerintem abban nem lesz gond. Lehet hogy a héten vagy jövő héten tudnám is fizetni. Mit szólsz? 8K pkval mindennel együtt. Ez kb neked 250huf-os plussz költség és ezért nem alkudok. Megfelel?
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #16 üzenetére
Megnéztem. Bár képet nem láttam de elég jónak tűnik.
Mikor szeretnél tőlük megválni? -
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #12 üzenetére
Hát ha lehet az utánvét nekem plusszköltésg te meg a lóvét egy vagy két hét múlva kapnád meg. Én híve vagyok a bankszámlára való utalásnak így nem kell utánvét hanem csak simán ajánlottan pufi zacsiban. Nah akkor hajtsd meg esetleg egy linket dobhatnál a ramokról vagy képet hogyan is néznek ki meg hogy mennyit mennek és akkor utánna alkudozunk.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
Okok. Bár nem igazán értem miért fél mindenki a ramok postázásától. hisz bele egy kis dobozba vagy az eredetijébe, no meg pufi zacsi és kész is. ajánlottan és már meg is kaptam. na de persze nem én vagyok az eladó. Megértem.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #7 üzenetére
Rendben. Amúgy nekem jónak hangzik. Egyenlőre még várom én is a fizumat amit a héten kapok. Amúgy egy asrock 775-s lapba menne szal szerintem oda elég is lenne. Majd akkor még jelentkezek.
-
_Hunter_
őstag
válasz
barbikenje #1 üzenetére
2*256 Hynix memória hűtő bordákkal mennyit mennek dualban? Külön eladó? Gar? Posta?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest