Hirdetés
Aktív témák
-
Kellemes péntek estét mindenkinek!
-
heh... a héten pár kollégámal azon vitatkozunk, hogy létezik-e olyan gép, aminek nagyobb a hatékonysága mint 100%
Szerintetek? -
Estét az uraknak!
-
válasz
buherka #43205 üzenetére
Dugipénz???
Mire gondolsz... nem értemLasasn lehet lesz egy neked való gép, és akkor szólok.. egy DV5-ös...
Kártyakérdés? Nincs most desktopom otthon.jah, nem is nekem írtad
De lol...
Proci dolog? Nem vágom. már olyan rég volt... jahh, de vágom... persze... milyen kell? -
hali urak...!
Ismételten rég jártam erre..
Mi ez a Kingás sztori?
-
válasz
buherka #31553 üzenetére
lehet is sajnálni... mert igenis sokat dolgoztam
Volt olyan nap, hogy 14 óraát
Meg volt olyan nap is, hogy párizsba mászkáltam (dolgoztam)
a renew lényege, hogy az olyan gépeket, amiket visszavisznek 3 napon belül, hogy nem jó, azokat egyből cserélik. És a leadott kütyü jön hozzánk. Ezek felének semmi baja, a másik felének van. Szóval nem csak telepítünk, hanem szerelünk is rendesen (van 2 szerelő srác, azon versenyeznek, ki tud gyorsabban alaplapot cserélni laptopba. 8 perc körül tartanak
)
Jó hát. én nagyon szeretem a lenovo (IBM) termékeket. Sosem volt még vele bajom, és nagyon prkatikus kis dolgokat tunak belerakni (bill megvilágítás...)
küldöm a számot -
válasz
buherka #31457 üzenetére
jah, csak ne kellett volna annyit dogozni
na.. pont a renew cuccokat csináljuk mi. Európába az összeset mi csináljuk, meg megjelentek nálunk már a török, meg az izraeli gépek is
Az izraeli elég mókás, hogy mindent jobbról balra ír ki.
Egyébként tényleg elég jól összerakott cuccok. De a lenovok is nagyon jól. Ugye az IBM notik. Nekem volt is három és nagyon jók.
-
válasz
buherka #31418 üzenetére
hát én renault klubbos voltam régen, szóval nekem a francia autók a szívemhez nöttek. De egyet értek veled... manapság már mindegyik ugyanaz... Meg ahogy az armageddonba is mondták. Nem tökmindegy, hogy orosz, vagy amerikai, úgyis mindegyik made in chine
Jaja... tudod, hp laptopokat javítunk. Megszereljük "újra telepítjük" leteszteljük, és ezután néhány mágikus paranccsal úgy megcsináljuk a windowst, mintha akkor kapcsolnád be először. Hát ez a parancs valamiért kicsit kinyiffantotta a vistát. Úgyhogy a lejavított, el nem adott 4200 gépet meg le kellett javítani
Szép meló volt. De felért egy aurópai körúttal. Kezdünk Lyonba, át Lille-be, onnan Párizs, aztán át München, majd végül spanyolország. aztán haza jöttem pénteken, vasárnap vissza stutgart. A kínában lévő cégünk gyártja az kodak 12megapixeles fényképezőkhöz a paneleket. Ezt elküldték stutgártba, és akkor jöttek rá, hogy lehet nem jók a panelek. Így ki kellett mennem lecsekkolni, hogy mizu van velük.
Szóval idénre is letudva a nyaralás
-
Napot az uraknak!
Üdv buherka! Hallom megint nem bírtál magaddal...
-
jó napot az uraknak.. de rég jártam erre... meg úgy a ph felé is
-
-
Udv Emberek!
Vegre van megint gepem...Bodottá..
1 honap gep nelkul kicsit huzos volt...! -
Ud emberek!
-
Jo napot az uraknak!
Nincs otthon gepem, vagyis mukodo nincs, ugyhogy nem nagyon tudtam irogatni mostanaban -
válasz
Winner_hun #16142 üzenetére
Veledmivan?
-
válasz
lakisoft #16094 üzenetére
hmm.. erről lemaradtam... valami upgrade menyt végbe esetleg?
Egyébkánt orthos már lejárt, futtass prime95-ötSe mondjuk én úgy vagyok ezekkel, hogy mikor tuningoltam, nem igazán izgatott, hogy mennyire stabilak ezek a progik, lényeg, hogy a játékok + azok az alkalmazások jól fussanak amit én használok.
Egyébként jó reggelt mindenkinek!
-
Estét uraim!
-
buherka, kavicssli: mindkettőtöknek egy hatalmas NO COMMENT!
-
válasz
raskolnikoff #15881 üzenetére
megértem... énis így vagyok ezzel
Üdv Buherka
-
válasz
raskolnikoff #15879 üzenetére
aha.. akkor azért vagy ennyirenemnormális?
-
válasz
raskolnikoff #15876 üzenetére
hát te tényleg nem vagy normális...
-
válasz
raskolnikoff #15874 üzenetére
Hát Te mekkore hülye vagy
Ezen most szétröhögtem magam... de csak mire megértettem
-
válasz
raskolnikoff #15868 üzenetére
Lesz ám műszak elég keményen...
-
válasz
raskolnikoff #15866 üzenetére
lehet lakókocsizik... vagy asszonykával törődik
22h-ig vagyok bent énis, aztán megyek asszonykázni, aztán ha elöbb elalszik, mint én akkor leszek még
-
válasz
raskolnikoff #15861 üzenetére
ez már tényleg jó
Azért itt látszik az ami modtanában szinte minden új kártyánal megfigyelhető, hogy a nagy felbontásnál, és a nagy élsimításnál jön elő az ereje. Vagyis inkább ott nem fekszik meg mint a "régebbiek"jaja, nyár volt
már tervezem a negyedkör asztalaomat
Jóétvágyat! -
válasz
raskolnikoff #15854 üzenetére
huh.. azért monjuk felesleges. én kb 2-3 fok különbséget ha észre veszek!
-
válasz
raskolnikoff #15853 üzenetére
Azért hülyék ezek.. egy 8800GTX és egy 9800GTX közötti különbségre kíváncsi lettem volna.
-
válasz
raskolnikoff #15850 üzenetére
Égjen?! Ezért kell rá vízhűtés!
-
válasz
raskolnikoff #15840 üzenetére
Értem hát
Egyébként a régi vagy az új GTX-re gondolsz?kavicssli: Üdv!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest