Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
<NewL> #31498 üzenetére
Igen azért szeretek odajárni mert minden kütyüt meglehet tapizni!Na azt az alma 3g telefont tudi széttapizom!
Ja az egérrel kapcsolatban még annyi thogy a "hátán" levő X7 felirat kb 1 hónapig fogja birni és lefog kopni!Én nem bántam mert igy full feketén még jobban néz ki ez az egér!
-
<NewL>
addikt
válasz
kavicssli #31491 üzenetére
Hát,esetleg a kis notik,de tudod a MM-ba minden olcsó
Meg az iphone 3g,na azt nyomogasd meg,ha még nem tetted,nekem nagyon tetszett. Ott van a tmobile pultnál,mellette meg E51,6500slide dummyk,szétkacagtam aza agyam. Mondom egy 2kilós telót ideraknak,azokat meg nem,hát lol.
Amúgy mindent megnéztem,megfogdostam mint mindenki aki sürübben jár a médiába fogdosni,nyomogatniOlyan mint egy kincsesbarlang.
-
-
<NewL>
addikt
holnap a régi egeremet megmodolom
kalapács,fejsze,csákánnyal
képeket is csinálok -
-
-
tomyoy
senior tag
Üdv brigád azthiszem ma totál
ma ünneplem a szülinapot..vagyis ma kezdem
1 üveg ukrán körtepálesz (1L)
kezdetnek
na majd jövök hajnali 3 kor
és osztom az észt!!csocsi mindenkinek jók legyetek more!
-
Kavicsusz
tag
Jó napot kívánok!
Na most jöttem haza az edzésről és hulla fáradt vagyok.
Bátya=Nem tudod ennek a gépnek hol lehet felhúzni az órajeleit vagy bármit amivel gyorsabbá lehet tenni?Na meg még az a kérdésem hogy miért nem tölti be a Traviant? De minden mást betölt...
-
<NewL>
addikt
válasz
kavicssli #31461 üzenetére
Ma voltam én is a MM-ba! Ennyi kicsi notot,hát tavaj csak 2-3 volt,most meg rózsaszin meg minden féle,egy csomó. Persze mindent megtapiztam,meg az szifon 3gét is,huu de király,ha egyszer sok pénzem lesz ...
de jó lenne egy olyan
kavicssli : thx thx thx,megtanáltam a boltot,és megvettem az A4Tech X7 710 es egeremet. Nagyon jóó. thx thx thx elég volt azért megtalálni a boltot,de még a szent annát is
hirtelen elfelejtettem,bolt előtt satufék,és volt! Hálistennek. szóval köszönet
ezért lehet pirospontot adni? szivesen adok,persze ha lehet -
<NewL>
addikt
Jó estét all!
-
kavicssli
addikt
Na ma lesz melóm!Nem is kevés
De holnap haverral kimegyek a MM-ba,körbenézni!Hátha lenne valami jó kis fainos cucc!
-
válasz
buherka #31457 üzenetére
jah, csak ne kellett volna annyit dogozni
na.. pont a renew cuccokat csináljuk mi. Európába az összeset mi csináljuk, meg megjelentek nálunk már a török, meg az izraeli gépek is
Az izraeli elég mókás, hogy mindent jobbról balra ír ki.
Egyébként tényleg elég jól összerakott cuccok. De a lenovok is nagyon jól. Ugye az IBM notik. Nekem volt is három és nagyon jók.
-
kavicssli
addikt
Kellemes napot mindenkinek!
Én már bent nyomom a cégnél! -
buherka
addikt
válasz
Pulsar #31449 üzenetére
Pont most vettem magamnak egy lenovonotit. Jók ezek a lenovo gépek?
Emlékeztem én hogy te nagy HP noti szakértő vagy, csak hát ugye sehol sem voltál, amikor vettem a cumót.
Filóztam én a HP-n is, csak ezek a renew meg asis gépektől tartottam. Ezekkel érdemes lett volna foglalkozni. Azért kérdezem, mert te tűz közelben vagy
HP notik mennyire megbízhatók? Azt mondják sokan, hogy egész jól össze vannak rakva.
Mondjuk arra a képre is emlékszem, amin bebokszoltad a noti TFT paneljétEz az európai körút meg nem volt gyenge amit csináltál, hát simán felér egy nyaralással, az tuti
-
buherka
addikt
Jó reggelt az Uraknak.
Akkorát tekertem hazafelé, mint állat...34.5 km/h átlagot nyomtam 20km-en. Még most is remegnek a lábaim(hozzáteszem a hátamon volt a noti + az összes hacuka, kb. 5 kiló)
-
<NewL>
addikt
Jó napot!
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
t1
veterán
Jó reggelt!
Utolsó munkanap a nyári melóból
-
válasz
buherka #31418 üzenetére
hát én renault klubbos voltam régen, szóval nekem a francia autók a szívemhez nöttek. De egyet értek veled... manapság már mindegyik ugyanaz... Meg ahogy az armageddonba is mondták. Nem tökmindegy, hogy orosz, vagy amerikai, úgyis mindegyik made in chine
Jaja... tudod, hp laptopokat javítunk. Megszereljük "újra telepítjük" leteszteljük, és ezután néhány mágikus paranccsal úgy megcsináljuk a windowst, mintha akkor kapcsolnád be először. Hát ez a parancs valamiért kicsit kinyiffantotta a vistát. Úgyhogy a lejavított, el nem adott 4200 gépet meg le kellett javítani
Szép meló volt. De felért egy aurópai körúttal. Kezdünk Lyonba, át Lille-be, onnan Párizs, aztán át München, majd végül spanyolország. aztán haza jöttem pénteken, vasárnap vissza stutgart. A kínában lévő cégünk gyártja az kodak 12megapixeles fényképezőkhöz a paneleket. Ezt elküldték stutgártba, és akkor jöttek rá, hogy lehet nem jók a panelek. Így ki kellett mennem lecsekkolni, hogy mizu van velük.
Szóval idénre is letudva a nyaralás
-
dokar
addikt
jó reggelt, megyek az építkezésre és bejelölöm a konnektorok és kapcsolók helyeit a falon + víz-gáz kialakítások
-
tread777
tag
Valaki on még?
-
buherka
addikt
Közben ezt nézem: The Great Debaters
-
buherka
addikt
bazzz...villanyóra
Minnyá jövök...
-
buherka
addikt
válasz
lakisoft #31433 üzenetére
120-130-nál nem is megyek többet. Már kinőttem a vagánykodásból. Semmi kedvem autóban megpurcanni
Ahogy mondod...én is békés vagyok az utakon, mondjuk akkor kinyílik a bicska a zsebemben, amikor valamelyik gyökér beáll egy 40-es tempóra a lakott területen, aztán szépen feltorlódunk mögötte.
Na az ilyent kilőnémÉs igen...vannak még büntető bontok. Ha kell küldök tájékoztatót
-
lakisoft
veterán
Egy költői kérdés: Büntetőpontok vannak még?
-
buherka
addikt
válasz
<NewL> #31427 üzenetére
Az enyémmel 210 volt a plafon amit mentem vele még az elején az M3-as autópályán, azóta soha többet nem küldtem meg. Szépen betartom vele a sebességhatárokat mindenhol. Kímélem és nem alázom, talán ezért van ilyen jó állapotban.Mondjuk az első és hátsó lökösre ráférne egy fényezés, mert van már egy pár karc.
De azért jól esik amikor telibepolírozom pasztával és mindenki megfordul uténnam, mert annyira szép színe van és egybe van nagyon.
6 literrel eljárkálok. Eddig sehol nem hagyott ott és remélem nem is fog.
Én meg vagyok vele elégedve. Jobb kocsi nekem nem is kell
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
Itt alufelnivel + tankolás...ócsón:[link]
-
<NewL>
addikt
szép álmokat mindenkinek!
-
<NewL>
addikt
válasz
buherka #31424 üzenetére
nekünk is F astra volt ezelőtt
bordó,fuuj de utáltuk
története : uncsitesóméktől vettük át,1-2 ajtó törött volt,belseje legajalva 900K volt kb 9 éve. kisebb nagyobb balesetek az évek során adódtak,ajtó behorpadt,a garázskapunak nekimentem (jogsi nélkül),amit kapott nálunk hát az fertelem volt. oylan volt mint egy niva,70el úgy mentünk vele (a vége fele) a földuton a határba mint egy wrc-vel!
elmentünk uncsimék lagzijába,féluton eszükbe jutott h otthol mradt a csokor,leállt az első autó,a mi kocsink volt kb a az 5. ,kevesebb reakcióidő mindenkinek,az eleje is kapott hátulról meg telibe vágta egy másik kocsi a vonóhorgot vagy 60al. totálkár,elment az egész futómű,4 nyomon ment utánna
450K-tkaptunk akkor a biztositótól,a kerekeket padon kihuztuk baráti alaapon 10Kértegy kis gitt ide oda,és 15ből megvolt. a végén 150ért adtuk el egy kereskedésbe,de 4 hónapraw rá ugyanott láttam.
szóval kb 10 év alatt 5kilót buktunk rajta,jó volt azért,emrt az F astra a világ egyik legjobb és legjobban összerakott kocsija. meg igénytelen de nagyon.
165öt mentutánna a váltó végig sipolt fütyölt 5.be,ez is végén volt
-
buherka
addikt
válasz
<NewL> #31419 üzenetére
A jó kis kombi verdákban akkorát lehet sexelni, mint az állat.
Tök buli, amikor az ember jól bepárásítja este az ablakot belülről...sok lihegés megteszi a hatását és nem is látnak be
(#31420) tomyoy...uhhh Tomi most baromira nincs kedvem matekozni
, biztos elcsórta azt az egy dollárt...gondolom.
Inkább süss nekem valami finomat és küld el futárral a melómba
Olyan göngyölt cuccos jó lesz, amit linkeltél múlkor, habár csirkeszárny is megteszi -
buherka
addikt
Igen...szoktak a menetre rakni valamilyen tömítőanyagot, de amúgy szorulni fog, amikor betekered, tehát nem hinném, hogy szivárogni fog.
Sok autószerelő sima gépzsírt ken a menetre és így tekeri vissza. A zsír is tömít és nem is kicsit.
Tehát nem kell aggódnod, hogy spriccelni fog mellette a víz.
Maga a blokk alumínium a hőgomba meg sárgaréz, tehát ezért kenj rá valami kenőanyagot, mert mocskosul össze tud oxidálódni. -
tomyoy
senior tag
3 ember bemegy egy motelba. A recepciós monda, hogy 30 dollár egy szoba,
így mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a
recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3
férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza
el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott egyet,
kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami
27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az
összesen 29 dollár.Hol van az egy dollár?
-
buherka
addikt
válasz
Pulsar #31412 üzenetére
Akkor nem is nagyon van időd kockulni
...amúgy milyen meló miatt voltál kinn?
Valami céges kiküldetés?
206-os SW...az van a váci cimborámnak és teljesen meg van vele elégedve. Mondjuk én német autó hívő vagyok, de lassan manapság már egyre megy
Nézd a jó oldalát...tágas és tudsz bele pakolni (meg talán még mást is)
(#31413) <NewL> ...ngabor2 és társai szoktak Debrecenben PH talit csinálni, szóval nektek az jó lenne. Nekem most mondta Rob, hogy kéne csinálni még egyet, csak nem meri bevállalni senki a szervezést
-
buherka
addikt
-
kavicssli
addikt
én a jogos moderálás topicba nyomom
érdemes megnézni a hozzászólásokat!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest