Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Szerintem neked is érdemes lenne frissíteni a tudásod. Nekem nem derogál Linux-hoz nyúlni, szerveznek kiválló, viszon egy halom gépen nem volt gondom pl Windows10-el, és értem én, hogy nyers sebességben alulmarad a Windows sok tesztben, de Desktop rendszernek még mindig egységesebb a Windows (minden izlésficama és a gépház/vezérlőpult tudathasadása ellenére), mint az a sok hobby distró, összelapátolt asztali rendszerekkel. Most már legalább a Wayland mellett gördülékenyebb a grafikus felület és nincs "tearing" a főbb disztrókban, de régen nem voltak olyan gördülékenyek. Valamint a skálázás is jobb még Windows alatt pedig MacOS-hez képest az is gagyi. Értem én, ha belemélyed az ember, össze tud dobni egy minimális disztrót, de manapság 240-es SSD ára vicc, a 8GByte RAM alap, a böngészők meg úgy is lezabálják a hardvert, akármilyen minimál disztribúciót próbáltam egy régi laptopon. Persze, ha nem akarunk böngészni, tök gyorsak, de mikor már minden is böngészőből fut, még az asztali programok is
(electron app), akkor olyan mindegy, ha új hw+Windows.
#12, persze, ha a júzer forgat hozzá kernelt
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600