Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E.Kaufmann

veterán

válasz Pikari #7 üzenetére

Szerintem neked is érdemes lenne frissíteni a tudásod. Nekem nem derogál Linux-hoz nyúlni, szerveznek kiválló, viszon egy halom gépen nem volt gondom pl Windows10-el, és értem én, hogy nyers sebességben alulmarad a Windows sok tesztben, de Desktop rendszernek még mindig egységesebb a Windows (minden izlésficama és a gépház/vezérlőpult tudathasadása ellenére), mint az a sok hobby distró, összelapátolt asztali rendszerekkel. Most már legalább a Wayland mellett gördülékenyebb a grafikus felület és nincs "tearing" a főbb disztrókban, de régen nem voltak olyan gördülékenyek. Valamint a skálázás is jobb még Windows alatt pedig MacOS-hez képest az is gagyi. Értem én, ha belemélyed az ember, össze tud dobni egy minimális disztrót, de manapság 240-es SSD ára vicc, a 8GByte RAM alap, a böngészők meg úgy is lezabálják a hardvert, akármilyen minimál disztribúciót próbáltam egy régi laptopon. Persze, ha nem akarunk böngészni, tök gyorsak, de mikor már minden is böngészőből fut, még az asztali programok is :DDD :W (electron app), akkor olyan mindegy, ha új hw+Windows.

#12, persze, ha a júzer forgat hozzá kernelt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák