- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
"Az alaplapi tálca mögött 40 mm széles térrészt hagytak"
Már veszem is, hová kell utalni? Viccet félretéve nálam ez az Achilles-sarok, ha kínlódni kell a vezetékek elvezetésével. Jónak néz ki, teljesen letisztult, funkcionális felépítésű, mindenhol mesh, de abból is normálisan el van osztva. USB C is jutott rá. Tápegység takarólemeze is perforált felül. Az előlap nincs egyberagasztva a porszűrővel, anélkül is használható.
A magyarországi árára kíváncsi leszek.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Dr. Akula
félisten
Ezek szerint van egy ilyen nevű gyártó is. Azért az milyen már hogy beírod a Googlebe hogy apnx cases, és nem dob ki egy honlapot nekik... Vargáné Reloaded?
-
browned
csendes tag
Tetszetős darab lett, semmi extra külsőleg, de mégis valahogy kicsit más (jó értelembe véve).
Mondjuk én alapból nagyon csípem a minimalista cuccokat. -
GaborKt
csendes tag
Nekem tetszik, olyan egyszerűnek tűnik nekem kívülről. Kíváncsi lennèk a felhasználók véleményère, kinek mennyire válik be. Gondolok itt pl a hűtés által keltett zajokra.
-
CptAdamica
veterán
Ez a ház határozottan csini, tök jó, hogy porszűrő is jutott mindenhová.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Sz.L.
aktív tag
-
addikt
Látom benne felfedezni a Corsair 5000D vonásait
Az alaplap tartó tálca és mögötte a hátlap lyukacsos kialakítása tetszik, kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban milyen CPU, VRM akár RAM hőmérséklet csökkenést jelenthet a kialakítás
Tőlem kap egy "igen" szavazatot[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Raysen623
addikt
Nem tudom, engem annyira nem győzött meg.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest