Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Gyorsan tölt, ez igaz, és az sem megoldhatatlan, hogy minden reggel feltöltöm. Vagy akár napon belül többször is. Ennek a viselkedésnek az okát gondoltam kideríteni illetve megszüntetni, mert simán bírt 4 napot egy töltéssel, aztán egyik napról a másikra még kettőt sem. És ez nem akku probléma, abban biztos vagyok.
Egyébként ezen is csak olyan számlap volt, amit a saját alkalmazásából lehetett letölteni, de a reset után nem töltöttem le semmit, csak a rajta levőkből választottam. Ez alapján úgy gondolom, hogy nem okozhatja az órával való inkompatibilitás.
Arra sem tudok magyarázatot, hogy edzés közben, amikor folyamatosan méricskél, akkor 1%-ot merül 1 óra alatt, majdnem-üresjáratban meg 3%-ot. WTF???
Most ott tartok, hogy kinyírtam az összes számlapot, konkrétan töröltem az alkalmazások közül, mindössze 3 maradt: a Classic, meg másik kettő, amit nem lehet törölni. Most egy kicsit talán javult a helyzet, de még mindig az van, hogy 15 és fél óra alatt 58%-ra lement. Nem tudom éjszaka, amikor hibernálnia kellene magát (azt szokta kiírni, de attól még piszkosul merül), hogy viselkedik. Reggelre kiderül. Ha így megy tovább, akkor 7 órára 30% körül lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest