Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zizidor

őstag

Gyorsan tölt, ez igaz, és az sem megoldhatatlan, hogy minden reggel feltöltöm. Vagy akár napon belül többször is. Ennek a viselkedésnek az okát gondoltam kideríteni illetve megszüntetni, mert simán bírt 4 napot egy töltéssel, aztán egyik napról a másikra még kettőt sem. És ez nem akku probléma, abban biztos vagyok.

Egyébként ezen is csak olyan számlap volt, amit a saját alkalmazásából lehetett letölteni, de a reset után nem töltöttem le semmit, csak a rajta levőkből választottam. Ez alapján úgy gondolom, hogy nem okozhatja az órával való inkompatibilitás.

Arra sem tudok magyarázatot, hogy edzés közben, amikor folyamatosan méricskél, akkor 1%-ot merül 1 óra alatt, majdnem-üresjáratban meg 3%-ot. WTF???

Most ott tartok, hogy kinyírtam az összes számlapot, konkrétan töröltem az alkalmazások közül, mindössze 3 maradt: a Classic, meg másik kettő, amit nem lehet törölni. Most egy kicsit talán javult a helyzet, de még mindig az van, hogy 15 és fél óra alatt 58%-ra lement. Nem tudom éjszaka, amikor hibernálnia kellene magát (azt szokta kiírni, de attól még piszkosul merül), hogy viselkedik. Reggelre kiderül. Ha így megy tovább, akkor 7 órára 30% körül lesz.

Új hozzászólás Aktív témák