Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoosh
csendes tag
Vagy megint lesz egy utam a szervízbe, csak mostmár kicsit jobben el kell velük beszélgetnem. Pl megkérdem ők milyen konfigon nézték meg
-
Yoosh
csendes tag
Elviszem máshova. Megnézem, hogy mit csinál egy teljesen másik géppel. (bár nemhiszem, hogy segít). Vagy nemtudom mit csináljak mostmár
-
Yoosh
csendes tag
Nem sikerült!
Visszavittük az lg szervízébe (nevét a szervíznek nem írom) és elszuttyogtak vele kb 2 hetet. Aztán arra a megállapításra jutottak, hogy nincs baja a monitornak....
Azt mondták lehet a videokártya nem bírja el (mx440). Hazahoztuk. Itt nekünk ugyanúgy folytatja a villogást. Mivel azt mondták lehet a vga gondja, ezért elkértem kölcsön egy c3d 9600xt-t.Gondoltam az a kártya már csak elég egy tft-nek. Ma próbáltam ki vele. Azzal is villog
60hz nagyon 75-ön is egy kicsit.
Nemtom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest