- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hővezető paszták
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoosh
csendes tag
Vagy megint lesz egy utam a szervízbe, csak mostmár kicsit jobben el kell velük beszélgetnem. Pl megkérdem ők milyen konfigon nézték meg
-
Yoosh
csendes tag
Elviszem máshova. Megnézem, hogy mit csinál egy teljesen másik géppel. (bár nemhiszem, hogy segít). Vagy nemtudom mit csináljak mostmár
-
Yoosh
csendes tag
Nem sikerült!
Visszavittük az lg szervízébe (nevét a szervíznek nem írom) és elszuttyogtak vele kb 2 hetet. Aztán arra a megállapításra jutottak, hogy nincs baja a monitornak....
Azt mondták lehet a videokártya nem bírja el (mx440). Hazahoztuk. Itt nekünk ugyanúgy folytatja a villogást. Mivel azt mondták lehet a vga gondja, ezért elkértem kölcsön egy c3d 9600xt-t.Gondoltam az a kártya már csak elég egy tft-nek. Ma próbáltam ki vele. Azzal is villog
60hz nagyon 75-ön is egy kicsit.
Nemtom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest