- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
köszönöm mindenkinek a részvételt, már nem egészen arról szól a topic, amiről szólni kezdett, úgyhogy záratom, ha nem gond
nem, mindegy
-
veterán
Bocsi mindenkinek de most lettem tag és ezt meg kell önnepelni
:C:C:C:):D:DD:DDD;):o:t:P:B:C:C:C
:)):)):)) -
veterán
akkor bocsi :( már szavazni sem lehet :(((
-
Vitus
őstag
Mintha már véget ért volna a szavazás már 2x is. :)
Ja: 2 :DDJobb ma egy túzok, mint holnap!
-
veterán
1
-
perempe
veterán
Aki szvazott, az ismeri mind2t?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
dark bit
tag
Mint ha csak ez a 2 gyártó létezne a világon!
egy voks arra, hogy egyik se.
Indok: ja, az tilos...d[-_-]b Cool Walley
-
Frigo
őstag
1 szavazat az Ánuszra :DDD
-
Travelos
őstag
Ne vicceljünk már, micsoda kérdés.
Természetesen : 2
Magyarázatnak lásd az aláírásom!!! -
nbk
aktív tag
1 (asus)
nagyjából ua. a kettő, de ha nem akarsz tuningot asus (talán picit stabilabb, nekem már 3 volt)
ha akarsz akkor abit...
ez tipikusan tuning-megbizhatóság kérdés szerintem''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
X800XT
csendes tag
Csak az ASUS! :)
-
GunJoe
csendes tag
Egyértelműen ABIT azon belül is csak NF7, ha AMD-ről van szó!!!!
Számítástechnikai bltban dolgozom, nekem is NF7-em van, úgy meghajtja a ramokat mint desznyó........ Van olyan 400-as noname ram, ami nem magy az NF7-be n400-on mert az amúgy is szar minőségű ramot is még megtolja egy jó 10%-al. Képzeled egy frankó Corsair vagy Elpida rammal mit kezd a szerencsétlen.... És még a másik:minden AMD proci, órajeltől függetlenül, kb. 15%-al többet teljesít az NF7-ben, mint bármely más K7-es alaplapban. És ez tapasztalat is egyben. Ezek után asszem nem kérdés, hogy BIT vagy ASUS.
ui.:Tudom, hogy nem teszteredményekre voltál kináncsi, de ezt le kellett írnom me' szerintem fontos......GGG
-
-Devil-
aktív tag
1-es. 5 Ilyen lap van a környezetemben, stabilak és gyorsak. És a tuningot is jól bírják.
Értek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...
-
PirosHello
senior tag
Kettő (2), (bár ki kell fogni....) :(((
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
addikt
2 (kettó)
nofene
-
gerlaip
addikt
Asus, mert nekem nagyon stabil húzva is.
lámavakond
-
petyax
aktív tag
1
-
Ace
tag
2
-
perempe
veterán
Mindent cuccot átpakoltam az IS7-E lapba, szépen működik. Asus lapom még nem volt.
-
Ragacs
tag
2
-
xuldar
addikt
Zárni kéne a topikot...
Mellesleg ezzel a hozzászólással lettem őstag :)Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
_Zsolt_
tag
1
-
norbio
csendes tag
2
és semmi más -
Lord Zero
addikt
senki sem olvassa a hsz-aimat!!! :(((
#106, #88
vége!!!
hahó..
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
Szél
tag
1. azaz ASUS
A helyedben használnám a keresőt, hogy melyikkel volt több probléma. Na itt is az Abit fog nyerni.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
2
-
dwiki
senior tag
Igazából ez a topic szerintem azt méri fel, hogy kinek milyen lapja van, illetve ki mit
akar(na) - vagy fog - venni...
És persze hogy győz az abit, mivel valamivel jobb az ára, és hát nálunk erősen
költségérzékeny a piac..
Gazdagabb országban lehet más jönne ki, bár persze lehet más lapok lennének
''versenyeztetve''....Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
ArGab
őstag
2
-
dwiki
senior tag
2
(bár már vége a szavazásnak ugye)Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
xuldar
addikt
2
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Carpediem
aktív tag
1
M5
-
Lord Zero
addikt
köszönöm a jelöléseket (pojakcs, valóban nem derülnek ki belőle a miértek, de most nem is ez volt a cél) - egy ''nagyjábóli'' kép kialakult
a #88-ban (lsd. ''eredményeket'' is) valószínűleg nem voltam eléggé világos: a szavazósdinak vége! (legalábbis részemről :) )
PS. a korrektség kedvéért: az azóta megnövekedett összjelölések állása:
a7n8x = 27 (43,55%)
nf7 = 35 (56,45%)nem, mindegy
-
lacko22
aktív tag
egy
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Gergoo2101 #94 üzenetére
Lol
Szenzor-félremérésről még nem hallottál? -
pojakcs
senior tag
1.
Egy rövid vélemény:
Ezzel a szavazósdival kb. azt tudod felmérni, hogy kinek milyen lapja van, avagy a környezetében van ilyen. Tényleges információt a lap minőségéről nem kapsz, inkább az elterjedtségére fog utalni a szavazás eredménye.
Mivel mindkét lap jó, és paramétereiben nagyon hasonló, bármelyiket veszed ,rosszul nem tudsz dönteni. :))Üdv: Csaba
-
Str8 sk8r
őstag
1(ASUS)
ASUS FX5200TD-vel stabil!!!×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
V_Zoli
aktív tag
2. :C :C :C
''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
-
Móci
addikt
1.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Jarlaxle
senior tag
2
-
b0unCe
aktív tag
nekem 3 abit nf7em ment tonkre :D
szal 2 ;]
na megyek gariztatni. de most kettorol egyre lepek :DD''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
T. Peet
tag
2
-
faster
nagyúr
1.
-
Gergoo2101
tag
ABIT!
Asus CPU 50C-------ABIT CPU 36C
Válassz!!:Pmegkaptam a tanácstú a zengedélyt
-
bcs
aktív tag
ASUS
-
Hókusz Pók
aktív tag
2
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
DopeBob
addikt
2
MZ/X
-
Loretto
veterán
ASUS.
Soirée...
-
Lord Zero
addikt
statisztikai szignifikanciája kissé sántít, tudom, de azért kösz, h nyomkodtatok 1pár számot
nem, mindegy
-
Lord Zero
addikt
egy hét elég is volt ennek a topicnak, ez lett a vége (ha mindenki az #1-ben leírtaknak megfelelően voksolt):
az itt megfordult emberek (egy részének) véleményezése (empíria!) szerint
a7n8x = 20 / nf7 = 28
arányban végződött a verseny (ami nem volt verseny)
közületek 41,6% azt mondaná, h asust érdemes választani, 58,3% pedig abitot (a fennmaradó 0,01% a végtelen szakaszos törtszámok miatt kallódott el)
szerk: attention!!! these numbers mean no benchmark!!! :)
-
zsiga667
addikt
Egyébként egy jótanács: nForce-os lapból csakis SATA-sat, mert istentelenül szar az nForce IDE-kezelése. (Nem tapasztalat, nekem NF7-S van SATA vinyóval... :D)
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
2
-
gaborbol
őstag
1
(asus 3 év gar) -
tomcica
addikt
2 abit
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
moonman
titán
1 :C
-
UHHH
senior tag
2, volt 1-em, de a 2 jobb! :)
-
Gé
csendes tag
1
Shit happens
-
peace&love
aktív tag
1
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!
-
Viper
tag
2
(5 jack dugó a hangkártyán a szokásos 3 helyett+ spdif out) -
Lord Zero
addikt
az eddigi érvényes szavazatok alapján asus/abit = 16/22
(beleszámoltam azt, ahol mindkettőt megjelöltétek, de az Abit KV7 pl. nem játszik, mert csak nforceról volt szó)
!!! ez nem eredményhirdetés, csak egy köztes összesítő (megbeszéltük, h nem lesz olyan, h ''győztes''!)!!!
még 12 jelöléssel 50 lesz, ott abbahagyhatjuknem, mindegy
-
Esmein
nagyúr
15 : 1
20 : 2
egyéb : kb 3.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Zoltán
őstag
Topicindító!
Számold már össze! Hírdess eredményt! -
tag
1 (A7N8X-E Deluxe)
A szép szavak nem igazak, az igaz szavak nem szépek.
-
Zsu_
senior tag
Na, hol tart a szavazás állása? :F
-
Robi_73
őstag
2 ;]
Robi73
-
Zsu_
senior tag
1 :DD /nekem is ilyen van/
-
klepto
addikt
1
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
anulu
félisten
2. így ennyi :)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
_Volkovy_
nagyúr
2:az NF7 nálam csak 2500Mhz felé járva kezd instabil lenni :D
AND1 te még élsz?:DD
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
1 off'kóz.:DD
-
alázógyík
addikt
2
-
busman
veterán
1
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
realist
őstag
2 (abit...)
-
Tuninger
addikt
1
-
Sundesz
őstag
ASUS
Hörcsög Powa'
-
perempe
veterán
Mindenkinek NForce chipsete van?
-
Lord Zero
addikt
én sem :)
még 1x elismétlem, mindenkinek (ezért nem off): a témaválasztás tudatos volt
miért? mert egy „x” vs „y” topicban ezerszámra láthatsz olyan egyszavas hsz-okat, h „x!”, és kész (no comment, no magyarázat, no érv, a hozzászóló jól végezvén dolgát otthagyja az egyre zavartabb kíváncsiskodót)
ezzel szerintem nem tud mit kezdeni az információra vágyó topicindító, indoklás híján. ezért minden „sztem x” típusú hsz-nak ilyen topicban lenne a helye, a tényleges miértek pedig menjenek az „igazi” topicba
ennyinem, mindegy
-
VladimirR
nagyúr
bizony, bizony
nekem a masik lapom van (de tenyleg), es az sem fagy ki 30 ora divx tomorites utan
sot, ugy altalaban meg nem fagyott a gepem, csak az en hibam miatt
de ennek inkabb van koze ahhoz, hogy jol van belove a rendszer, minosegi alkatreszekbol epul fel a gep, ert hozza aki kezeli
tehat ez tenyleg nem erv -
Zoltán
őstag
Most tényleg ki a f@szt érdekel, hogy döntött-e már előre, meg ilyenek. Kért tőlünk egy számot, ezt megkapta sokunktól, haggyátor már békén. Ő tudja, hogy miért számot kér, egyébként meg joga van hozzá. Hagy örüljön már a sok-sok számnak, mit zavar az bárkit is? És mit zavar engem, hogy mást zavar? :B
-
Lord Zero
addikt
a miértek és hogyanok nyugodtan mehetnek a klasszikus topicokba, mondom
nem akarom elvitatni azok létjogosultságát, sőt
de te is tudod, h ha itt érvek is lennének, akkor lennének ellenérvek, és azokra még harmadik-fél-érvek és így tovább, és ugyanaz lenne, mint a többi, pedig ez a topic csak számolni akar, punktum :)
szerk: egy statisztika sosem, ismétlem sosem indokol, cska ábrázol!
-
delta9
senior tag
válasz Lord Zero #40 üzenetére
az off téma jogos. bocsi.
nem tudom, mit preferálsz, nem néztem meg az adataidat és azt sem tudom, hogy miről szeretnél váltani.
csak a következőket írtam, de akkor most más szóval:
szavazzanak, de írják le, hogy miért, mert annak van információtartalma. és utána is meg tudod számolni, hogy itt hányan és mit használnak. sőt számos topik szól ezekről a lapokról, és ott is pontosan meg tudod számlálni, hogy ki melyik mellett dönt/döntött/döntene. Illetve a jelen topikodba is írják bele, hogy miért. Tudjuk csak meg, hogy melyikkel milyen problémák vannak. Ennek látom kicsit több értelmét.
''nem is olyan jó ötlet megtudakolni, h az empíria szerint mennyivel többen szeretik és használják X-t, mint Y-t)''
ezt te is tudod, hogy nem igaz. én ilyet nem mondtam. én csak azt mondtam, hogy nem fogja őket ez a topik így befolyásolni. illetve, mint mondtad, te nyitott vagy, akkor így: nagyon keveseket fog így befolyásolni. Ellenben, ha leírnánk, hogy miért...
az ajánlat csak poen volt? sry ezt nem vágtam. (de lehet, hogy így jó mert ez még egy poen.)
MOD:
41+43-ra: ld. fentebb + ismétlem semmi baj, hogy közvéleménykutatsz, csak akkor már odaírhatnák, hogy miért is...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz Lord Zero #41 üzenetére
ugyanezt eljátszottam volna pl. HDD-kkel is, mert abban is nagy a nézet-szórás
(nemtom, mi a gond ezzel a fajta közvéleménykutatással, hm)
szerk: nézz meg egy akármilyen ''milyen xy hardvert vegyek'' c topicot. - minden harmadik hsz az, h szerintem ezt, szerintem meg azt, szerintem meg stb., szegény kérdező meg azt sem tudja, hová nézzen
egy ilyen számlálósdival ezt lehetne rövidre zárni, minden más mehet a klasszikus topicokba
-
motor
tag
gigabyte :) de komolyan
asusHejhóóó!
-
Lord Zero
addikt
nem gondoltam, h ekkora probléma lesz ez a topic
sőt, azt gondoltam, csinálok még vagy kettőt, pl. voksoljatok 1 vs 2 vga-ra és 1 vs 2 procira, de most már letettem róla :(
pedig annyi az egész, h csak körbekérdezek itt: te mit kedvelsz?
hmm, kiértiezt? :Unem, mindegy
-
Lord Zero
addikt
értem mire gondolsz
a következő a helyzet:
- nem akarok győztest hirdetni, mert ennek (a ''győztes'' minősítésnek)
nem lenne értelme
- el sem hiszed, mennyire nyitott az elmém, tehát nem fordulhat elő az általad említett ''naugye''-effektus (mellesleg, mit gondolsz én mit preferálok? ami az adataimnál van? vagy épp h arról akarok váltani? hm?)
- az X vs Y topicok zöme arról szól, h az X tulajdonosok megpróbálják meggyőzni az Y tulajdonosokat, h X jobb mint Y, és vica versa - na, ott nincs (vagy ritka) véleményváltás (két monológ még nem dialóg), szemben ezzel, ahol azt láthatom, ami a dilemmák gyakorlati vége, ami materializálódik: itt hány embernek jött be jobban X, mint Y
- a többi topicból én is figyelek az elhangzottakra, mert azok arra valók, hogy elless vmit, ha van mit, ez viszont eleve nem annak volt szánva – statisztika, ha úgy tetszik
- ezzel kezdtem: ez nem tesztoldal – senki ne döntsön ennek alapján, engem csupán kíváncsivá tett, mert ez egy relatíve szűkített közösség, és inkább erre vagyok kíváncsi, mint a szomszédaim vagy a buszon utazók véleményére (pardon, voksára)
- tiszteletben tartom a véleményed, és elképzelhető, h revidiálom majd az álláspontomat, (miszerint nem is olyan jó ötlet megtudakolni, h az empíria szerint mennyivel többen szeretik és használják X-t, mint Y-t), de még nem - hát kérlek téged (is), csak annyira tartsd tiszteletben ezt a topicot, h offba teszed a hasonló hsz-t, köszönöm (a türelmet is)
szerk> ajánlatot??? :)) ezúton kérek elnézést mindenkitől, aki értette a poént: NINCS SEMMI AJÁNLAT!
-
delta9
senior tag
Kérlek, bocsáss meg, hogy nem egy számot írok ide, ahogyan az első hsz-ben kérted, hanem mondtatokat. Sőt... ezzel kapcsolatban egyáltalán nem írok ide számot.
Feltettél egy kérdést. A fórumozók visszagondolnak saját tapasztalataikra és beírnak ide egy számot. Az x-edik ''szavazat'' után megszámolod őket, s egyik gyártót leírod ide, mint győztest. Kb. a következőket fogják a fórum olvasói gondolni magukban:
Ha ő a ''vesztesre'' voksolt:
''Szarok rá, nekem az enyémmel voltak jobb tapasztalataim, ezért azt használom tovább, és az ismerőseimnek is azt fogom ajánlani.''
Az ellenkező tábor:
''Na...megmondtam, ezt használom továbbra is, és az ismerőseimnek is...''
És valszeg az alábbiakat fogod gondoli Te:
Vesztes meccs esetén:
''Hát ez hülyeség, az általam használttal még soha semmi baj nem volt, így ezt használom tovább, és az ismerőseimnek...''
Ellenkező esetbeb:
''Tudtam én. Ezért továbbra is ezzel nyomulok, és az isemrő...''
Konzekvencia:
Senki véleménye, sem a fórumozóké, sem a tiéd nem fog változni. De vajon akkor van értelme? Most kérlek szépen, hogy gondolkozz el ezen, és őszintén válaszolj.
Azon topikok, amelyekben a - jelen esetben - alaplpok közötti választásokról szólnak (de szólhatnak vga-ról, hűtésekről, tápokról stb.) és a hozzászólók a tapasztalataikat is leírják..., hát személyszerint és jobban preferálom, mert esetleg még újat is tanulhatunk belőle.
Tudod, mit most megszegem a fogadalmam. Mindkettőre jegyezz fel tőlem egy plusz pontot.
Köszönöm szépen a türelmedet.
[mod]
Jah, és bocsáss meg. Azt írtad, ajánlatot kaptál mindkettőtől. Őszintén: az itteni eredmény fogja befojásolni a döntésed? Nem. Te már döntöttél.
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
1 vagy..... 2 :DDD
volt asus-om is, tehát ezért nem tudok dönteni...:)
[Szerkesztve]...
-
őstag
1 !! CSAKIS!
Tech-No-Logical World.
-
viharhozo
addikt
3 Epox
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
arpi6k
addikt
+1 pötty az abitra!
Intel & ATI
-
I_Am
veterán
2 mert megérdemlem.:DDD
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
HaroWerks
senior tag
2
-
AND1
őstag
2
Egy régi PH-s.
-
meba
tag
1
Ilyen alaplap van havernak.30 órás DIvx-s kódolás után sem fagyott le...szerintem süti alaplap.. -
dimanche
csendes tag
2
-
$
tag
2
-
Clyde22_
tag
2
Ne egyél a sárga hóból!
-
Esmein
nagyúr
látjátok ha a RI/OS kezelné a vote-t...
illetve lehetne sticky-zni.
ja, offtopic csak elfelejtettem benyomni :C
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Zoltán
őstag
2
-
gericooper
aktív tag
2 (ejtsd: kettő)
:) -
Arius
aktív tag
1
[Szerkesztve]Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
FluID
tag
2
-
Kirbly
aktív tag
1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi? Nem tetszik ez a sor? Hívja a 06-80-NA-ÉS-AKKOR-MI-VAN ingyenes számot…
-
Torry
addikt
2
-
Lord Zero
addikt
viktor, figy,
ad1: szó sincs bizonyításról bazz, akkor nem értettél semmit az #1-ből
ad2: a ''mikor lesz vége'' jó kérdés, kb. 50ig gondoltam
te nem szeretnéd néha tudni, mennyien használják itt elégedetten azt, amit te vagy amit te majd szeretnél?? erről szólnem, mindegy
-
HM21
tag
2
ÜDV : HM21
-
hobizoli
nagyúr
Abit KV7 (KT600)
:C
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Lord Zero
addikt
kérlek benneteket, csak 1 számot nyomjatok (a szavazatszámlálás mindenkinek könnyebb lesz), kösz
nem, mindegy
-
dante3
addikt
Abit :C
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Esmein
nagyúr
2 :C
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
Viktor77
titán
Van már ilyen topic, 8 témával a Tied alatt. A moderátorok meg amúgy sem szeretik az ilyen értelmetlen topicokat.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
sziszegő
senior tag
+1 ASUS sztem,
-
Lord Zero
addikt
halandók, segítsetek nekem 1 kicsit
először (tulképp sokadjára, de eleddig eldöntetlenül) maga a kérdés:
asus a7n8x (=1)
vagy
abit nf7 (=2)
a tengernyi tesztoldal és topic mellett arra gondoltam, hogy egy sokkal egyszerűbb (ha úgy tetszik spártaibb) támpontra is szükség(em) lehet, jelesül: egy összesített potszámból (a több a nyerő) egyszerűen megnézhető, hányan voksoltak egyikre vagy másikra
mivel a legtöbb helyen számokkal és adatokkal próbálják meggyőzni az embert, de a gyakorlat igencsak eltér az elmélettől, ezzel a kis szondázással megtudhatom ti melyikre szavaztok a SAJÁT TAPASZTALATotok alapján + olyan hardvert választottam, ami tesztekkel nehezebben minősíthető mint pl. egy fx5200 vs. r9800, tehát döntsön az empíria (megbízhatóság, kihasználhatóság, tuningtámogatás, amd-platform barátiság, stb)
játékszabályok:
1, csak egy számot írj, magyarázat nélkül (arra ott van másik 1000 topic)
2, csak egyszer szavazz
3, csak akkor szavazz, ha személyes tapasztalatod van a szóbanforgó hardwerrel (ne legyen eredmény-torzulás)
4, csak annak alapján dönts, hogy nálad hogy szuperál a masina (ne a teszteket nézd)
kérem a moderátorokat, várjanak a topic bezárásáig legalább addig, amíg 1-2tízes nagyságrendű voks összegyűl, hogy legyen valami értelme is a dolognak
köszöntem
PS. ja, ez nem tesztoldal!
Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Gitáros topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- PlayStation 5
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...