-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doink
aktív tag
válasz
beloadjoker #2273 üzenetére
Kipróbáltam a lucidvirtu-t de windows 10 világoskékhalállal üdvözöl amikor meglátja a radeont. Rákerestem és többen is írják hogy win10-el nem megy.
-
mrmegtette
tag
válasz
beloadjoker #2271 üzenetére
Jobban megérheti egy 390 ha jobb árban meg tudod venni mint egy 970et
Saját:
Megjött a tápkábel a Beasthez. Megvan a 500as Corsair táp is. Ugyanúgy fagy mint a Superflower-el. Egyszer ment Heavenbe vagy 3 percet. Már azt hittem sinen vagyok.Igazából szeretnék rájönni, hogy miért nem megy "jól, stabilan" gen2-ben ha ugyanezzel a rendszerrel a 680 tudott működni. Csak a táp volt az ötletem de az sem vált be, sajnos. Adott adapter + adott videókártya közösen is lehet a hiba forrása? Lehet gond az alacsony TOLUD? Érdemes DSDT megpróbálni annak tükrében hogy nincs er12? A mpcie-hdmi kábel szarozhat "ezzel" a kártyával?
-
Doink
aktív tag
válasz
beloadjoker #2271 üzenetére
Lehet, amúgy szerintem lucidvirtu-val most is lehozható, ha annyira érdekel akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest