Hirdetés
- Fujifilm X
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
Code: 47 #2674 üzenetére
Nem akarok frakció háborút elindítani itt. Véleményem mai napig stabilan az alábbi: Csak az Intel+Nvidia páros! Saját megalapozott tapasztalataimon tényeimen nyugszik ezen megállapítás/javaslat.
AMD / ATI véleményezésem: Olcsó húsnak híg a leve. Fogyasztás, Melegedés, igaz kevesebb ár DE! --> kevesebb teljesítmény, és a legfontosabb, ami igaz VGA-knál, de ott legyen új vagy régi mind egy, a szoftveres támogatás az Nvidiához képest, a MAI NAPIG egy kalap szart sem ér (személyes tapasztalat, és több esetben notebookoknál vettem észre, de asztalinál is volt rá példa).
-
kzsolt00
tag
válasz
Code: 47 #2665 üzenetére
[félig OFF]
Jajj ne.. ne legyen ennyire behatároló tényező a pénz. A saját érdekedbe. Értem én, és nagyon jól tudom , hogy mennyire nehéz előteremteni (a pénzt), de Én, inkább nem vettem még hónapokig laptopot magamnak, de addig gyűjtöttem annyi pénzt, hogy egy kicsit is jobb Intel-el szerelt gépet tudjak venni.
Ha elfogadsz egy személyes tanácsot, akkor NE vegyél AMD-set. Főleg nem az alsó/közép kategóriában.
Másik tanács, hogy bátran nézz használt piacon. Érdemes körültekintőnek lenni, mert sok a "k@csög", de a jó vételért megéri alaposan szétnézni, és meg fogod találni.
Mióta foglalkozok valamelyest az eGPU-val, megtanultam, hogy nincs az a cél, és az a felhasználási kör, ahova jobb lenne egy consumer notebook, mint egy használt üzleti gép (főleg ha az egy csábító árú AMD-s példány). (legalábbis nekem biztos nincs, de valahogy másnak sem tudnám ajánlani)
[/félig OFF]
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Code: 47 #2663 üzenetére
Van esély plug n pray
rendszerre, de ahhoz első körben az a minimum, hogy olyan hardvereid vannak, amik ajánlottak, amit mások kipróbáltak és tudjuk, hogy működik plug n play. Én nem vagyok Thinkpad bérenc (az újabb szériából mondjuk a lenovo saját magát nevetteti ki, kivéve talán P50,P70), de amiket olvastam az alapján ezzel a legvalószínűbb a plugnplay. A hp-nak és a dellnek sokkal zártabb a bios-a, kevesebb dolgot engednek meg. Thinkpadra vannak moddolt biosok stb.. Szóval minden adott egy jó rendszerhez.
Ha rászánod a pénz! és az időt, akkor fog működni. Ha ez a kettő nincs meg, akkor ne erőltesd, nem neked való az eGPU.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Code: 47 #2658 üzenetére
Ez attól függ mik az igényeid. Én 14"-15"-ra leginkább T420,T520 Thinkpadokat ajánlanám. Ha az nincs esetleg, akkor Dell 14-15"-os gépei. És ahogy a Zsolti is mondja min. egy GTX460-al kellene egyáltalán próbálkozni.
(#2659) Nem is próbáltad visszafejteni a fájlokat? Vagy egy szakemberhez elvinni?
(#2660) kzsolt00 : Gratu a diplomához, így utólag is! Nem is gondolná az ember de barátnőddel meg egy suliba/koliba jártunk...
-
válasz
Code: 47 #2650 üzenetére
Az a baj, hogy ha tényleg elhiszed hogy egy vírus kinyírta a HDD-det, akkor lehet az egpu beüzemelése túl nagy falat lesz neked.
Ha gondolod, nekifuthatsz...
Milyen proci van a laposban? Mennyi memória? Milyen oprendszer? Milyen adaptered van? A 220gt egy öreg fostaliga, már bocs. Erre nem érdemes szerintem egpu rendszert építeni, küzdeni vele. Setup 1.x nem feltétlenül kell a működő rendszerhez.Update: mire mobilról felküzdöttem magam, Gyurex megelőzött.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Code: 47 #2650 üzenetére
Szia!
Hááát..Ez így nehéz lesz. Nem éppen a "legéletképesebb" rendszered van. Hp-k válogatós gépek. A gt 220 elég régi, Optimust nem támogatja, tehát külső kijelző kell hozzá, meg amúgy is. Van egyáltalán olyan teljesítménye, hogy megérje adaptert, tápot, Setup-ot megvenni hozzá? Nem hinném...
A Setup-ot most nem tudod megvenni, mert a fejlesztő kórházban van. De egyébként itt érdeklődj!
<- Egyébként meg ha jobban körülnézel akkor egy régebbi verziót könnyen megtalálsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Bestbuy játékok
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok