Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Leszedtem. Próbának egy rövid teasert raktam. H264 codec és mellette a quality-t felhúztam max-ra (54-re).
Nem tudom erre gondoltál-e, vagy valami másra, mert lefuttattam először egpu-val, majd igp-n is csak, hogy biztos legyek benne, hogy ehhez a programhoz akármilyen gpu jó. Ez konkrétan cpu-t terhelő probléma. Szépen látszott már az első teszt alatt is, hogy az összes szálat csutkára terheli.
Itt egpu-val semmire nem mész. Ha gyorsítani akarsz, akkor erősebb proci kell. -
kzsolt00
tag
Ez nagyon nagyon relatív eredményt jelentene. A használt program már önmagában buktató pont lehet, mint ahogy megtudtuk itt a benchmarkok esetében is. A használt gép , és a hozzá használt VGA is nagyon eltérő pontokat adhat. Szóval, hacsak valaki nem pontosan de pontosan ugyan olyan feltételekkel rendelkezik, mint amilyet te akarsz, akkor az eredmény amire kíváncsi vagy, szinte értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest