Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Hosszú hónapok után volt időm foglalkozni az egpu-s projekttel.
Mindjárt kellene segítség is.
A gép egy ThinkPad T430 NVS5400 dgpu-val, i7 3840QM procival és 16Gb rammal.
A külső GPU egy gianward GTX760-as kártya ebben: PE4H v3.2
Win7 x64 az OP rendszer. A BIOS-ban dgpu letiltva csak az igp megy. Legújabb nvidia driver fel is ismerte a kártyát simán települt is a meghajtó. Eszközkezelőben is csak a GTX 760 és az igp látszik, drivert az igp-hez külön nem raktam fel.
A probléma: teljesen mindegy hogyan indítom a gépet, ep kártya bedugva már indításnál vagy csak a win felállása után, a processzor felpörög 70%-100% kihasználtságra (ott is marad a kártya kihúzásáig) és ezzel együtt a hőmérséklet is felmegy 80-85C közé. Venti pörög mint állat. Aero nem bekapcsolható, nvidia driver elindul, viszont az nvidia experience az elindítása után nem talál alkalmas hardvert a játékprofilok frissítéséhez és úgy általában sem talál alkalmas hardvert. Pedig a gtx760 szépen bekapcsol ahogy kell.
Hibaüzenet nincs! setup 1.2 nincs meg. Most néztem, hogy már van nandonál 1.3-as verzió is. 25USD."Röviden" ennyi. Van valami nyilvánvaló gond amit én nem látok vagy a helyzet bonyolultabb annál?
Üdv, Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest