-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Ha van Express card nyílásod, az jó, akkor tudsz használni express card végű PE4L alaplapkát. Habár ha nagyon fontos a pénz, akkor megkockáztathatod az exp gdc alaplapkát is ( kínai változat ). A PE4L 25.000+ ba fog kijönni, mert van rajta már vám ( ha újonnan veszed ) az utóbbi kínai pedig valahogy 14.000 körül (ez még nem éri el a vámhatárt).
A vga még a másik jó kérdés. Nincs valami erős procid, nem érdemes venni erős vga-t úgysem lesz kihajtva.
Egy GTX 460, vagy egy GTX 560 -nál neked nem érdemes többet/jobbat venned a véleményem szerint, már csak az áruk miatt sem./off
Mind a kettőben tudok segíteni talán. Nekem van , egy használaton kívüli exp gdc-s ( kínai verziós ) befogadó alaplapkám, amit mivel már a kísérleteimet megcsináltam, nem használom, és eladóvá vált, valamint van egy Gigabyte GTX 460 -om is, amit szintén eladok, mert lecseréltem egy GTX 660 ra.
/offPont WOT on próbáltam ki az eGPU-s dolgot. Asztali pc-ben magas grafikán simán játszható 30-50fps-t produlált a gtx 460, egy intel core i3 4330 (Tegyük hozzá, hogy ez az eddigi legerősebb kétmagos) mellett, de beletéve, egy kb olyan teljesítményű laptopba mint a tied a kapott eredmény az minimum grafikai beállítások ( full hd felbontás, távolság láthatóság természetesen magas) melett 40-50 körüli fps. Ezt csak azért írtam le, hogy eGPU ként használva, gyenge teljesítményű környezettel csökken a VGA teljesítménye, erre kell számítanod.
Tudnod kell az egész témáról, hogy nagyon varázslatos tud lenni. Valakinek "pöccröff" az egész, valakinek bűvészkedni kell a gép előtt 1-2 napot is, mire rájön hogy mi a baj és végre működőképesre tudja állítani az egészet. És nem is mindenre tudnak a magyarok választ adni, sokszor külföldi fórumoznod kell.
/off
Ha ezek után is belevágnál, és érdekel valamelyik termékem, írj privátba.
/off
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Iqos cigaretta
- Tanuljunk angolul!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest