Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
kzsolt00
üzenetére
(#329) kzsolt00:
Semmi sincs ingyen. Én megvettem, mert valaki rábeszélt, de kiderült utólag, hogy feleslegesen és azóta akinek kell elküldtem ingyen, jófejségből...Nem az egész angol fórumot kell elolvasni. Ott van a lényeg kigyűjtve az elején. A topic további része kérdezz-felelek alapon megy. Ha valami fontosabb hír vagy bejelentés van, az kikerül az elejére.
Az meg, hogy te "mit vártál el" abszolút a magánügyed. Megnéznéd kicsit jobban a fórum aktivitását, feltűnhetett volna, hogy nem egy kiváltképp népszerű téma. Néhány ember írogat meg próbál segíteni több-kevesebb időn belül pusztán jó szándékból. Másrészt már minden meg van adva amire szükséged lehet.
Nem "valamelyik külföldi oldalon" van, hanem 1 db külföldi oldal van.Beírod itt, hogy ebből akarsz szakdolgozatot írni, holott ha ismernéd a témát tudnád, hogy egy bölcsész szintű képzés diploma munkájához sincs benne elég anyag. Ez egy hobbi. Némi utána olvasás és ujjgyakorlat. Ennyi erővel a palacsinta készítésről is értekezhetnél...
Utána meg egy kétéves szintjén kérdezel nyilvánvaló apróságokat. Már ne haragudj, de nem tudtalak komolyabban venni.
(#332) Danex:
Optimus biztos nem lesz. Elvileg a 2. vga-nak egy x8.2-es (2.0-ás pcie sáv x8-as kapcsolat alatt) sávja van. Az jó lenne, csak nincs megfelelő csatlakozó hozzá.
Ez nem az a tipikus gép, amit az egpu-hoz szoktak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest