Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Szóval a fent említett sejtésem, melyet igen a még korábban említett kommentből gondoltam igaznak bizonyult, és a diy setup kell nekem, de honnan szerezhetem meg?
A másik laptop most nem megoldás, egyenlőre ez van, ezzel szeretném összehozni, tehát csak le kell tiltanom a dVGA-t, és aztán jó lesz ez is!
Egyébként olyan esetben ahol még csak egy egyszerű dual core processzor van a laptopban, cpu ba integrált GPU nélkül , mondjuk csak egy nvidia GT220 al rendelkezik (mint a barátnőm laptopja) ott is kellene tiltani szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest